Toamna 2017: 3 tipuri de pantofi care NU pot lipsi din garderoba ta

Indiferent daca esti sau nu pasionata de moda, atunci cand vine vorba despre incaltaminte, trebuie sa tii cont atat de tendinte, cat si de calitatea pantofilor pe care ii achizitionezi. Este un lucru deja cunoscut acela ca doamnele investesc sume destul de mari pentru aceste piese vestimentare, insa, de multe ori, acestea nu fac alegerile potrivite. Stim ca fiecare sezon aduce cu sine modele originale de pantofi, tocmai din acest motiv, ar trebui sa cunosti care sunt modelele trendy si comode, pentru care ar trebui sa optezi toamna aceasta.

Iata care sunt cele 3 tipuri de pantofi ce NU ar trebui sa lipseasca din garderoba ta:

 

1.Pantofii cu talpa joasa

Unul dintre cele mai populare modele de pantofi pentru toamna acestui an este reprezentat de pantofii fara toc. Acestia sunt apreciati de majoritatea femeilor moderne, intrucat le ajuta sa se deplaseze cu usurinta pentru a-si desfasura activitatile zilnice si, in acelasi timp, le permite sa isi pastreze stilul smart casual. Pe langa celebri balerini, pantofii cu talpa joasa, cu influente masculine nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta acest sezon. Drept urmare, verifica colectia pe site si achizitioneaza-ti cei mai frumosi pantofi, confectionati din materiale calitative, precum pielea si pielea ecologica. Fara indoiala, daca ii vei integra in tinutele potrivite, vei face ravagii, intregul sezon, cu acesti pantofi.

 

 

2.Botinele

Botinele sunt incaltarile care, an de an, anunta sosirea toamnei. Acestea reprezinta un tip de incaltaminte pe care toate doamnele si domnisoarele si le achizitioneaza in sezonul ploios, fiind foarte usor de integrat atat in tinute elegante, cat si in outfit-uri office si casual. Fie ca vorbim despre botinele cu siret, despre cele cu forme masive sau despre cele cu talpa joasa, cert este ca acest tip de pantofi trebuie sa se alature colectiei tale. In acest sens, gasesti pe https://www.modlet.ro/46-botine modele inedite, dintre care poti alege perechea perfecta pentru tine. In mod cert, vei reusi sa fii in pas cu moda si sezonul acesta, daca iti vei achizitiona botinele potrivite.

 

3.Pantofii cu varf ascutit

Si pantofii cu varful ascutit sunt la moda toamna aceasta, indiferent daca sunt confectionati din piele, piele intoarsa sau daca au aplicatii metalice inedite. De asemenea, toate modelele iesite din comun, care pastreaza aceasta forma, se poarta in acest sezon. Acest tip de incaltaminte este perfecta pentru femeile carora le place sa atraga toate privirile, asa ca, daca esti una dintre ele, ai grija ca in garderoba ta sa se regaseasca cel putin o astfel de pereche. Astfel, nu doar ca te vei bucura de faptul ca esti in tendinte, ci vei reusi sa intorci capetele, oriunde vei merge.

 

Asadar, acestea sunt cele 3 tipuri de pantofi pe care ar trebui sa le achizitionezi toamna aceasta, daca iti doresti sa fii in pas cu moda.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Botinele si pantofii cu talpa joasa le port , insa pantofii cu varf ascutit nu prea ai port , dar imi place sa ai vad in picioarele altor domnisoare , insa nu imi place sa ai port eu ??☺!

  2. Bune sfaturile tale, trebuie neaparat sa le prezint sotului meu, nu de alta dar poate asa intelege necesitatea acestor cumparaturi. Kises.

  3. Marea majoritate a incaltarilor mele sunt fara toc dar am si incaltari elegante cu toc pe care ce-i drept le incalt foarte rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.