Accesorii pentru casa de pe Rosegal

De-a lungul timpului am plasat zeci de comenzi pe site-urile chinezesti. Dulapurile imi sunt pline de haine, si tot imi mai cumpar. Insa in ultimul timp m-am gandit sa mai diversific si sa-mi cumpar si altceva, de data asta de pe Rosegal.

Ce sa-mi cumpar mai exact? Accesorii ( genti, cercei, coliere ) am destule, incaltaminte la fel, asa ca m-am reprofilat catre accesoriile pentru casa. In ultimele comenzi mi-am luat o sumedenie de paturi, lenjerii de pat, mai nou accesorii decorative ( flori artificiale, mai exact ) si covorase.

Da, as vrea sa mai fac o schimbare si sa vad si cum sunt aceste produse in realitate. De haine m-am lamurit, arata foarte misto, calitate buna, preturi ok, dar sa vedem si la alt tip de produse  daca merita sau nu achizitia. Acum astept sa ajunga acasa comenzile si revin numaidecat cu impresiile.

Pana una alta, sa va arat ce comenzi astept. Voi va cumparati astfel de produse?

Spring Summer Star Print Soft Throw Blanket 

4Pcs Bedding Set Modern Flower Deep Blue Comfortable Bed Cover Set

Detachable Washable Boston Terrier Cushion Velboa Pillow and Blanket 

 

Share daca iti place...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Da, as comanda fara ezitate astfel de produse. Imi place la nebunie ce ti ai comandat, abia astept sa ti ajunga comenzile si sa ni le arati mai in detaliu. 💋❤️😘

  2. patura nu stiu daca o fi acelasi material ca aia de mi-am luat-o eu (e la acelasi pret), dar aia e super. e cel mai fain lucru pe care mi l-am luat eu de pe site-urile astea din afara. Te incurajez sa ti-o iei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *