Ootd- Camasa alba si pantaloni negri

Acum vine martisorul si afara e iarna in toata regula. Primavara se pare ca se lasa asteptata. Astazi va arat o noua tinuta, desi pe vremea de afara nu m-as incumeta sa ies asa afara, in niciun caz. Pozele sunt facute acum doua saptamani cred, pe cand vremea era mai acceptabila ca temperaturi.

E o tinuta simpla insa care arata foarte bine si care merge purtata cam in orice context. Am ales o bluza alba, pantaloni negri, botine negre si paltonul meu roz. Geanta gri vine in completarea tinutei.

Camasa alba imi place mult si e un must-have in garderoba, poate fi purtata la orice si oriunde. Totul tine de accesorizarea tinutei si a culorilor alese. E marimea S si imi vine perfect. E usor transparenta dar nu ma deranjeaza deloc. La gat are un detaliu finut, auriu ce ofera eleganta acestei bluze si nasturii de la manseta sunt aurii.

Am ales sa o combin cu pantalonii negri mulati, sositi si ei de curand. Mi se pare ca fac echipa buna si se potrivesc de minune. Marimea M mi se potriveste manusa, sunt elastici si foarte comozi. Nu m-as fi gandit ca o sa-mi placa atat de mult. Acum astept primavara sa ii pot purta in diverse combinatii.

Botinele, paltonul si geanta le-ati mai vazut pe blog, nimic nou.

Cum vi se pare tinuta de astazi, ma avantajeaza?

Camasa

Pantaloni

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

23 Comments

  1. Deci iti spus cu mana pe mine ca asta este tinuta mea preferata din toate care le ai prezentat pana acum. Iti sta divin imbracata asa..totul se potriveste perfect.

  2. Iti sta bine. Imi place mult bluzita. Pantalonii imi aduc aminte de pantalonii de pe vremuri, cu cele 3 dungi clasice de la Addidas, cei cu capse :))) Stiu ca nu seamana deloc, dar acolo m-a dus gandul.

  3. Cris, nu vad prea bine pantalonii si pe site nu ii gasesc. Sper sa nu te superi pe mine, dar dunga aia alba ii face sa semene cu o pereche de pantaloni de trening si parca nu se pupa intr-o tinuta cu camasa alba. Scuze de cacofonie. Eu nu ma pricep la moda, dar asa mi se pare mie.

  4. Tinuta clasica cu care eu nu ma prea impac, pentru ca sunt mai mult genul sport. Dar am in dulap pantaloni negri si maro si o camasa alba, in caz de nevoie. 🙂

  5. E o tinuta care din cate am observat e in tendinte. Panatalonii aceiea cu vipusca am inteles ca sunt foarte in trend. Mie imi place foarte mult tinuta si iti vine foarte bine

  6. Imi place combinatia ,pantalonii cu vipusca ii ador(chiar daca seamanaputin cu pantalonii de trening) am si eu unii in acest gen ,iti vine foarte bine ,iar pata de culoare data de palton merge sigur

  7. WOW! Arata perfect! Pantalonii aduc un aer lejer tinutei iar culoarea paltonului accentueaza aceasta tendinta! Felicitari! Esti fermecatoare! O primvara minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.