Rutina de ingrijire corespunzatoare a tenului si reduceri noi pe Aoro by Notino

Ingrijirea tenului trebuie sa fie una adecvata in functie de tipul de ten dar si de sezon. Fiecare dintre noi are produse preferate, de la produse de demachiere si pana la cremele de fata pe care alegem sa le aplicam pe tenul nostru. Insa trebuie sa stim care este rutina corespunzatoare astfel incat sa avem parte de cea mai buna ingrijire.

O rutina de ingrijire corespunzatoare a tenului trebuie sa fie formata din:

  • demachiere– acesta este imperios necesara si niciodata nu trebuie sa sarim peste acest pas. Curatarea corespunzatoare a tenului previne aaartia cosurilor si a ridurilor indiferent de varsta pe care o avem. Regula de baza este demachierea atat dimineata cat si seara, indiferent daca am purtat sau nu machiaj in ziua respectiva;
  • lotiunea tonica– desi multa lume da la o parte acest pas, specialistii spun ca acest pas este necesar dupa demachiere intrucat tonerul indeparteaza orice reziduu ramas pe ten dupa demachiere.
  • exfoliere– acest pas este recomandat a fi facut inainte de hidratare si neaparat dupa tonifierea tenului. Exfoliere este necesara de 1-3 ori pe saptamana insa noi stabilim programul, intrucat stim nevoile tenului nostru si cat de des este necesar sa apelam la exfoliere.
  • hidratare– crema hidratanta este necesara indiferent de tenul pe care il avem, fie el uscat sau gras. Pentru tenul gras se vor alege creme hidratante mai usoare iar pentru cele uscate o crema intens hidratanta este alegerea potrivita. Desigur, noi stim mai bine ce tip de crema se potriveste tenului nostru.
  • protectie solara– soarele este principalul factor al aparitiei imbatranirii premature de aceea este absolut necesar sa folosim o crema hidratanta cu SPF sau aplicarea unei creme cu protectie solara dupa aplicarea cremei hidratante obisnuite.
  • aplicarea mastilor de fata– mastile de fata sunt necesare daca ne dorim ca tenul nostru sa arate foarte bine. Putem alege sa aplicam mastile de 2 sau 3 ori pe saptamana in functie de necesitate. Orice tip de ten are particularitatile sale asa ca e important sa alegem produsele ce ni se potrivesc.

Eu recunosc ca am o rutina de ingrijire a tenului bine stabilita si folosesc produse care cred ca imi fac bine. Totusi la capitolul masti sunt tot timpul in cautarea mastilor perfecte pentru tenul meu. Am incercat atat masti de fata peel-of, masti normale sau masti tip servetel insa la o cautare pe Aoro by Notino am aflat ca mastile coreene korika sunt la reducere in aceasta perioada. Au reducere de 40% si fiindca nu le-am incercat niciodata pana acum vreau sa le acord o sansa, mai ales fiindca review-urile sunt foarte bune si se pare ca aceste masti de fata fac chiar treaba buna. Va tin la curent cu detalii.

In plus, daca nu stiati, in cazul in care vreti sa faceti un cadou unei persoane dragi comandand de pe site,aveti optiunea de ambalare cadou pentru doar 23 lei. In acest fel va veti putea surprinde persoana draga cu un cadou inedit!

Voi ce rutina de ingrijire a tenului aveti? Ati incercat mastile de fata korika?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Rutina mea de ingrijire consta in demachiere si clatirea tenului cu apa,de 2 ori pe saptamana folosesc un gel exfoliant si o data pe sapt.sau de 2 ori folosesc o masca.Acum vara incerc sa imi fac masti cu legume de sezon din castraveti sau rosii care cred eu ca imi fac tenul sa arate foarte bine.Mastile cumparate din comert le pastrez deocamdata pentru sezonul rece.

  2. Eu nu stiam de mastile astea coreene pana acum cateva zile, cand am citit pe blogul Ioanei Radu, cred. Mi-a atras ea atentie cu o masca pentru maini si acum vii si tu si ma ispitesti cu cea pentru detoxifiere. Mai vad ca sunt si la reducere in perioada asta pe Aoro si deja simt cum ma mananca portofelul.

  3. A, tot vazut mastile astea pe Aoro, dar le-am tot evitat dca pot spune asa. Mai cam facut curioasa si cred ca in viitorul apropiat mai dau o comanda 🙂

  4. Recunosc ca nu prea sunt prieena mastilor, nu am rabdare sa stau prea mult cu ele pe fata, desi ” mult” e in mintea mea, ca de fapt nu e mult. Folosesc o sigura masca, care mi se pare mai comoda( nu dau nume ca sa nu fac concurenta 😀 ) dar au pimit-o foarte multe fete.

  5. Și eu ma mai rasfat cu măști de fata când și când! Mi se pare ca ajuta tenul foarte mult și o masca buna revitalizează tare bine pielea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.