Calendar Advent Notino ne aduce cadouri in fiecare zi

Oficial  am intrat in luna cadourilor, asa ca au inceput cautarile aprige pentru cele mai frumoase cadouri pe care sa le daruim celor dragi. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi isi doreste sa faca cele mai frumoase si apreciate cadouri. Insa de acum e o aglomeratie permanenta in magazine, asa ca cea mai placuta si relaxanta varianta de a face cumparaturi este cea online.

Ce cadouri sa cumparam de sarbatori?

Hmmm..sunt atat de multe variante insa trebuie sa ne gandim bine inainte. De ce? Fiindca familia e numeroasa si alegerea unor cadouri potrivite poate fi destul de costisitoare. Asa ca trebuie sa vanam cele mai bune oferte, astfel incat sa reusim sa cumparam cat mai multe cadouri frumoase insa sa nu cheltuim tot bugetul pentru asta.

Si cum Notino stie ce isi doresc femeile, vine si de data aceasta, mai mult ca niciodata cu o super idee. Notino a creat Advent Calendar, astfel incat sa descoperim zi de zi reduceri la branduri de renume, plus cadouri la fiecare comanda.

Ce cadouri aduce  Calendar Advent de la Notino?

Astazi se pare ca s-a profitat din plin de oferta din calendar. Astfel incat, pana la aceasta ora cadoul , mai exact peria de par plata, este epuizat. Aceasta peria s-a oferit cadoul la achizitionarea placii de par Remington Shine Therapy S8500. Nu-i asa ca e super fain?!

Am deschis casuta de maine, 3 decembrie din calendar Advent Notino si ne aduce o surpriza de la L’Oreal Proffesionel. Sunt mega curioasa sa vad ce cadouri ne-au pregatit.

De ce sa alegi Notino?

Pentru ca au o gama variata de produse la preturi foarte bune. In plus, au reduceri si cadouri periodic, mai ales in preajma sarbatorilor. Si mai mult decat atat ofera ocazia de ambala elegant un cadou. Consider ca, desi alegem un cadou frumos, atractiv si folositor, modul de ambalare este extrem de important. Atentia de a ambala un cadou pentru cei dragi transmite afectiunea si mai aleg grija noastra de a le face o surpriza placuta fiind atenti la detalii. Asa ca optiune alegerii un ambalaj elegant, potrivit pentru cadoul nostru este un mare plus de a-i alege.

Notino are si un concurs super fain in aceasta perioada. Daca plasati cel putin o comanda pe toata perioada concursului, tot ce trebuie sa faceti este sa inscrieti in formularul de pe site numarul comenzii si sa raspundeti la o intrebare simpla. Castigatorul primeste cadou un voucher pentru valoarea exacta a sumei cheltuite. Concursul se desfasoara in perioada 9-14 decembrie. Tragerea la sorti are loc zilnic.

Eu personal, abia astept sa vad ce cadouri si reduceri ne mai ofera Advent Calendar Notino. Am de facut multe cadouri celor dragi insa si eu am cateva produse pe wishlist ,asa ca poate fi o ocazie speciala de a-mi face singura un cadou mult dorit, economisind niste banuti.

Cum vi se pare ideea de Advent Calendar de la Notino? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. sper sa prind o oferta si la produse pentru ingrijirea barbii pentru ca asta mi-am propus sa ii pun sub brad lui Mr. Azi am vazut ca au avut o perie plata cadou la achizitia unei placi de par. Poate mai baga si oferte cu produse gratis, ca si astea imi plac. Poate chiar transport gratuit!

  2. Ideea e foarte faina si binevenita fiindca astfel astepti in fiecare zi sa vezi ce surpriza au pregatit. Calendarele Advent au tot mai mare succes an de an si e firesc sa fie asa, fiindca nu exista om caruia sa nu-i placa surprizele frumoase. Astazi au cadou o spuma de coafat L Oreal.

  3. Foarte tentanta aceasta metoda de reducere. Imi doresc sa profit si eu de ea si sper sa fie de un real ajutor. Adica imi doresc sa gasesc reduceri considerabile la parfumuri

  4. Imi plac advent calendarele si mi-as dori sa prind si eu o oferta de nerefuzat. Am sa vad ce oferte vor avea zilele astea pana-n craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.