Masca magnetica Rennescence Biotissima de la Life Care- review

Produsele Life Care deja au intrat in rutina mea zilnica de ingrijire si infrumusetare. Asa ca atunci cand am primit propunerea de a testa o noutate in materie de produse de ingrijire nu am putut refuza. Masca magnetica Rennesence este noutatea care mi-a stranit interesul si am asteptat cu nerabdare sa o testez fiind pentru prima data cand testez o masca magnetica.

Rennesence Magnetic Mask Biotisima

Massca are o formula speciala bazata pe particule de fier imbogatita cu ingrediente revolutionare in domeniul anti-agging. Modul de indepartare cu ajutorul magnetului activeaza microcirculatia la nivelul pielii, crescand capacitatea de regenerare, obtinand un ten energizat si sanatos.

Contine Matrixyl 3000 care netezeste ridurile, imbunatateste tonusul si elasticitatea pielii. Formula este imbogatita cu Retinol (vitamina A), care mentine pielea sanatoasa si joaca un rol important in regenerarea celulelor pielii. Datorita uleiurilor nutritive precum uleiul de jojoba, uleiul de migdale dulci si uleiul de masline, pielea este radianta, hidratata si protejata pentru multe ore.

Cum se utilizeaza masca magnetica Rennescence Biotissima

Este foarte simplu. Cu ajutorul spatulei se aplica pe ten un strat subtire, dar evitand zona ochilor. Se lasa sa actioneze in jur de 3-5 minute dupa care se indeparteaza cu ajutorul magnetului infasurat intr-un servetel dar fara a atinge fata. Pentru un efect garantat se maseaza produsul ramas in piele. Nu este necesar sa clatim fata dupa aplicare.

Impresii

Recunosc ca mi se pare o idee geniala! E pentru prima data cand incerc o astfel de masca si sunt mai mult decat incantata. Modul de aplicare si curatare mi se pare foarte usor, nefiind nevoie sa imi clatesc fata dupa ce folosesc masca. Folosind un servetel peste magnet este mult mai simplu, curatam masca si aruncam servetelul, fara alte batai de cap. Dupa aplicare tenul arata foarte, foarte bine. Este mai curat, mai luminos si extrem de hidratat. Chiar cred ca folosita pe termen lung voi obtine rezultate vizibile. Eu folosesc masca de 1 sau 2 ori pe saptamana, in functie de cat timp am liber. Este cu adevarat un produs care s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Asa ca daca sunteti in cautarea unui produs bun, cu efecte imediate, va recomand sa ii acordati maxima atentie.

 

Voi ati incercat pana acum o masca magnetica? V-ar tenta un astfel de produs?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. pe bune? Masca magnetica? Acum aud pentru prima data de asa ceva, dar suna interesant si ca beneficii promise si ca modalitate de aplicare/indepartare. Sa vezi ce o sa rada sotul meu cand o sa ii spun ca exista masca de fata pe care o indepartezi cu magnetul.

  2. am mai citit despre astfel de masca dar nu am folosit inca una, cred ca este un produs interesant si dupa cum zici usor de folosit!

  3. Deci e foarte tare. Nici eu nu auzisem de masca magnetica pana nu ai scris tu. Mi se pare super tare

  4. Foarte tare! Despre așa mască nu am auzit până acum și, slavă Domnului mă informez, folosesc și eu tot felul de măști. Mi-aș dori masca aceasta, mai ales că lasă tenul radiant,pe lângă modul de curățare atât de ingenios.

  5. N-am mai auzit de o astfel de masca, chiar pare interesant modul de indepartare. Si in plus daca nu este nevvoie de clatire dupa atunci e si mai bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.