Aleg sa-mi completez decorul casei cu decoratiuni de pe Levol

Casa noastra este locul in care ne dorim sa ajungem cat mai repede dupa o zi obositoare de munca, de cumparaturi, chiar si dupa o vacanta petrecuta in alt oras sau tara. Oricat de frumos ar fi in alte parti, casa noastra este locul in care ne intoarcem cu placere de fiecare data. Asa ca, pentru a ne bucura din plin de casa noastra trebuie sa avem grija si de modul in care o decoram, pentru o stare de bine si de liniste permanenta.

Completeaza decorul casei tale

O casa fara obiecte decorative este o casa plictisitoare, trista si care nu atrage vizual. Avand o gama larga de obiecte decorative pe care sa le alegem pentru casa noastra, putem alege acele obiecte ce se potrivesc stilului nostru si care completeaza perfect decorul casei.

Putem da casei noastre o nota persoanala doar alegand obiectele de decor ce ne plac. Fie ca alegem obiecte decorative vintage, moderne sau handmade, important e sa alegem obiectele pe placul nostru si in functie de incaperea pentru care sutn destinate.

De unde cumparam obiecte decorative pentru casa noastra?

Din fericire, pe piata se gasesc o multime de variante accesibile pentru a ne decora casa in cel mai placut mod. Aici va pot spune un secret! Levol este unul din magazinele online de pe care ne putem alege cele mai frumoase decoratiuni de interior si exterior dar si articole de uz casnic. Au o gama variata de produse, la preturi accesibile si pe gustul tuturor.

Ce decoratiuni interioare mi-au atras atentia de pe Levol?

Decoratiuni bucatarie

  • cutie metalica decorativa pentru servetele– servetele in bucatarie sunt sunt nelipsite, asa ca o cutie metalica ar schimba aspectul mesei si ar da un aer mai fresh incaperii;
  • cani din ceramica– canile sunt favoritele mele, niciodata nu am suficiente cani. Asa ca un model nou de cana in care sa-mi beau cafeaua zilnic, intotdeauna va fi in topul preferintelor mele.
  • suport bucatarie– am nevoie de un suport nou pentru ustensilele de care am nevoie pentru a pregati mesele delicioase si aici am gasit modele din portelan deosebite.

Decoratiuni dormitor

Pentru ca dormitorul este locul in care petrecem cel mai mult timp, mereu mi-am dorit modele deosebite de lenjerii de pat. Pe Levol am gasit cateva modele care mi-au atras atentia si pe deasupra sunt si ieftine.

Decoratiuni sufragerie

In sufragerie pun cele mai multe decoratiuni, asa ca nu se putea sa nu-mi atraga ceva atentia de pe site.

  • ceas de perete– in orice incapere am ceas dar in sufragerie vreau ceva deosebit, iar un ceas cu aspect antic mi se pare ca se interegaza perfect in decorul incaperii;
  • rame foto– imi place sa fiu inconjurata de amintiri frumoase, asa ca fotografiile sunt cea mai buna alegere pentru a decora frumos si cu bun gust o camera. Ramele foto in modele deosebite sunt alegerea cea mai potrivita;
  • perne decorative– pufoase si frumoase, pernele decorative imi fura ochii ori de cate ori le vad.

 

Casa noastra e locul cel mai frumos din intrega lume, asa ca am grija sa o decorez dupa gustul meu si sa o personalizez in functie de ce ne place noua. Asa ca optez pentru obiecte decorative deosebite si de calitate, pentru a-mi face fiecare zi si mai frumoasa!

Voi ce decoratiuni preferati? Stiati de magazinul online de decoratiuni Levol.ro?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Nu știam de acest magazin. Și mie îmi plac decorațiunile, de obicei le cumpăr din Pepco sau Jumbo

  2. Ahh… Si eu sunt innebunita dupa decoratiuni! Zilnic as cumpara cate ceva! 😍 Nu stiam despre acest magazin, vad ca are o multime de lucruri interesante.

  3. ce frumoase sunt canile cu inimioare! Eu la bucatarie am de lucrat la capitolul decoratiuni, asa ca sunt super interesata de domeniul asta, mai ales daca vorbim de site-uri cu preturi cat de cat decente. In vara vom renova si imi fac de acum temele pentru atunci.

  4. Si eu am ceas de perete, perne decorative si lenjerii colorate pe care le ador. Am mai completat decorul casei cu cani cu mesaje, cosuri de rachita si borcane fancy.

  5. Obiectele de decor dau personalitate casei, o fac plăcută, elegantă și confortabilă. Mereu schimb, adaug decoruri noi, îmi place să fac asta dar nu am intrat deloc pe Levol. Dau fuga acum, tot mai am nevoie de una-alta.

  6. Am inceput si eu sa pun pret pe decoratiuni. Am inteles ca acestea sunt foarte importante pentru o locuinta si am sa vad ce gasesc si pe levol

  7. Îmi place când utilul cu plăcutul se îmbină perfect. Acele căni ceramice arată foarte fain, mi-ar plăcea să le am, asta ca să nu mai zic de lenjeriile de pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.