Ce extensii de par de pe DSoar.com sa alegem pentru un look impecabil de Valentine’s Day?

Luna ianuarie deja a trecut, asa ca incep pregatirile pentru luna ce va urma. Unul din evenimentele mult asteptate de doamne si domnisoare este Valentine’s Day. Desi e o sarbatoare imprumutata, din ce in ce mai multa lume o sarbatoreste si in tara noastra. Pana la urma, o petrecere sau o cina romantica nu strica niciodata.

Doamnele deja se gandesc la tinuta dar si ce tinuta sa poarte astfel incat sa arate impecabil. Asa ca astazi, vin cu idei pentru a arata exact asa cum va doriti de Valentine’s Day si pentru a va surprinde persoana iubita. Dsoar.com este site-ul care mi-a dat cateva idei potrivite pentru un look diferit, alegand cele mai frumoase extensii din par natural – best human hair wave .

Extensiile de par

Despre extensii de par, eu am mai vorbit pe blog. A alege sa purtam extensii de par este o varianta accesibila pentru a arata diferit de fiecare data cand ne dorim, fara a face schimbari majore ale coafurii si fara a degrada parul cu aparatele de coafat. Sunt variante accesibile de extensii de par, astfel incat oricine si le poate cumpara. Iar o ingrijire corespunzatoare ne va ajuta sa ne bucuram cat mai mult timp de ele.

Oferta de Valentine’s Day de la DSoar.com in perioada 1 feb-14 feb

  1. 10% reducere la o comanda folosind codul: DS10;
  2. 12% reducere la o comanda de 169$ folosind codul: DS12.

Cadou de Valentine’s Day: toti clientii vor prima cadou Hand Made MinkFur Eyelash;

Transport gratuit la comenzi de peste 169$: Hand Made MinkFurs Eyelash+ buretel de make-up.

Ce extensii de par sa alegem pentru un look impecabil de Valentine’s Day?

Yaki straight hair

In uram cu ceva timp era la moda parul creponat. Se pare ca acest trend a revenit si inca se poarta parul creponat si coafurile pe care le putem face cu acesta. Asa ca alegerea unor extensii de par creponat poate fi o alegere buna pentru a iesi din tipar, mai ales daca niciodata nu am purtat o astfel de coafura. Alegand extensiile de acest gen ne ajuta sa protejam parul de placa de creponat, astfel evitand degradarea rapida a acestuia. Extensiile sunt usor de aplicat, de inlaturat si nici nu degradeaza parul. In plus arata exceptional.

Afro kiky curly hair

Parul in stil afro intodeauna a fost in tendinte. Fetele africane au o podoaba capilara impresionanata ceea ce ne face pe noi, sa ne dorim sa avem o coafura asemanatoare. Alegerea unor extensii in stil afro mi se pare o idee potrivita pentru a iesi din tipar de Valentine’s Day si cu siguranta iubitul/sotul va fi extrem de surprins de look-ul diferit.

Brazilian human hair wave

Buclele lejere sunt potrivite pentru orice ocazie. Asa ca pentru a completa look-ul de sarbatoare putem opta pentru extensii in bucle, fiind extrem de elegante si punand in evidenta trasaturile frumoase ale fetei.

Extensiile de par ne vor ajuta sa fi mai frumoase. Sa avem un look special in momentele cand ne dorim o schimbare. Asa ca alegerea extensiilor care ne plac cel mai mult ne vor ajuta sa fim mai aproape de look-ul dorit si care ne va ajuta sa-l suprindem pe cel de langa noi.

Voi ati purtat vreodata extensii? V-ati gandit sa va schimbati look-ul cu ajutorul lor?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Nu am purtat niciodata extensii, dar as vrea sa vad cum mi-ar sta cu parul mov sau albastru. Si stilul afro mi se pare foarte frumos, as vrea sa am parul asa.

  2. extensii crete nu mi-as pune pentru ca nu mi-am dorit niciodata sa am parul cret. O buna prietena de-a mea este creata si stiu cata bataie de cap este cu spalat, periatul si aranjatul lui, asa ca daca as purta extensii, as vrea drepte si foarte lungi.

  3. as vrea sa vad cum mi-ar sta cu extensii afro, sau o alta nuanta a parului caci asa nu am curaj

  4. Ce frumoase mi se par extensiile cu bucle. Chiar că se potrivesc mai multor ocazii și par să scoată mai bine în evidență trăsăturile feței.

  5. Tare curioasa as fi sa vad cum mi-ar sta cu niste extensii. Oare daca imi pun extensii voi mai fi nevoita sa stau zilnic cu placa in par?

  6. N-as purta asa ceva, dar asta e o alta discutie. Sunt curioasa, cand eram eu mica maica-mea, fosta coafeza, facea meșe, așa se numeau atunci, pe care le aplica cumva pe părul clientei și din care ieșeau nite cocuri excelente – așa era moda anilor ’60-70. Oare aceste extensii reprezintă același lucru? După poze așa pare.

  7. Nu știu dacă mi-as pune vreodată extensii ,nu ca as avea ceva împotriva lor, dar nu îmi trebuie

  8. These afro extensions look like just a nest of a bird. I’m searching a long natural-looking straight hair extension although I’ve enough short hair in my head

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.