Calvin Klein Downtown- parfumul feminin ce iti ofera incredere

Imi plac mult parfumurile. Cred ca fiecare femeie isi doreste un parfum care o reprezinte pe deplin. Am o colectie destul de mare de parfumuri de la diferite brand-uri. Dar de departe, parfumul meu favorit este Calvin Klein Downtown. Acesta a intrat relativ recent in colectie, este de pe Notino si de la primul puf am fost indragostita.

calvin klein downtown

Parfumuri Notino

Notino este renumit pentru gama variata de parfumuri originale pe care o ofera. Parfumuri de renume de la brand-uri foarte cunoscute in intreaga lume, la preturi accesibile. Ce imi place mie este faptul ca Notino ofera si posibilitatea achizitionarii unor testere a parfumurilor pe care ni-l dorim. In acest fel putem vedea daca parfumul pe care ni-l dorim, este pe gustul nostru. Un mare plus este faptul ca Notino ofera periodic reduceri substantiale, astfel incat putem face cumparaturi cu mai putini bani. De exemplu, in acest moment, la achizitia parfumului Si Giorgio Armani beneficiem de cadou dar si transport gratuit!

Calvin Klein Downtown

Trebuie sa recunosc inca de la inceput ca nu am dat niciodata foarte multi bani pe un parfum. In pare parte parfumurile Calvin Klein sunt potrivite pentru fiecare buget, Downtown fiind unul extrem de accesibil. Imi place tare mult design-ul sticlutei. Este simplu cu forma rotunda insa atat de feminin si elegant. M-a cucerit de la primul puf ramanand in topul preferintelor mele de fiecare data.

Mi se pare un parfum potrivit pentru orice anotimp. Este feminin si delicat si se potriveste pentru orice ocazie. Parfumul este alcatuit din flori fermecatoare si acorduri lemnoase, ce scot in evidenta increderea in noi dar si stilul propriu.

 

calvin klein downtown

Note baza

cedru, mosc, tămâia, vetiver

Note inima

frunze de violete, gardenie, piper roz

Note varf

bergamota, lamaie de Italia, neroli tunisian, para, pruna

 

Parfumul Calvin Klein Downtown este un parfum ce pune in evidenta femininatea si rafinametul. Este important sa alegem parfumul potrivit personalitatii noastre si pe care sa il purtam de fiecare data cu placere. Downtown este parfumul meu favorit!
Voi ati incercat Downtown de la Calvin Klein? Ce parfum favorit aveti? Obisnuiti sa cumparati parfumuri de pe Notino?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Nu l-am incercat inca, dar ma tenteaza pentru ca are bergamota si lamaie in compozitie. Parfumul meu preferat e Lady Million de la Paco Rabanne.

  2. Cand vad parfumuri, imi fac ochii ca girofarul si m-ai nimerit exact la momentul cand vreau ceva nou in materie de parfum. Doar ca Iepurasul e tare sarac anul asta si m-a taiat de pe lista de tot 😀 Dar…. pleaca el, si imi fac de cap pe urma.

  3. Nu am cumparat niciodata parfumuri de pe Notino, am auzit pareri pro, dar si contra vis a vis de calitatea lor. Consider ca e normal ca un magazin online sa aiba preturi mai accesibile, asadar as achizitiona cu incredere. Nu am incercat parfumul acesta, insa de la Calvin Klein imi place IN2U. Desi nu arata intr un mare fel ambalajul, parfumul e pe placul meu.

  4. Am si eu acest parfum si miroase tare bine. Imi doresc sa imi mai iau si eu un parfum drept cadou de Iepuras. Inca nu stiu spre ce imi voi indrepta atentia, dar am sa analizez putin produsele noi

  5. Gasisem si eu parfumul pe Notino si ma atrasese mult descrierea lui! Notele par sa mi se potriveasca si mie. 😍😍 Cred ca sigur o sa mi-l cumpar si eu. Imi aminteste si de o melodie veche Downtown. 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.