Haine de primavara pentru copii de pe Popreal

A venit primavara in sfarsit, desi parca zilele astea se da ascunsa si ploaia si-a facut aparitia. Si fiindca primavara inseamna zile frumoase, am inceput cautarile de haine de primavara copii pentru a-i innoi garderoba celui mic. De aceea, prima oprire a fost pe Popreal, un site cu haine pentru copii extrem de deosebite la preturi foarte accesibile.

Haine pentru baieti de pe Popreal

Stiu, copiii cresc tare repede, acum poarta un numar iar peste doua luni deja au crescut in centimetri si e nevoie sa achizitionam haine intr-un numar mai mare. Dar fiindca imi place tare mult ca cel mic sa arate bine, am inceput sa caut pe Popreal cateva topuri, tricouri sau camasi in baby boy tops pentru a-i crea tinute cat mai chic. Intrucat pantaloni si jeansi are suficienti, cred ca e necesar sa ii iau si cateva lucruri estentiale pentru a-i completa tinutele de plimbare. Am ales sa ii iau tricouri vesele si colorate ce pot fi purtate in parc, atunci cand are nevoie de lenjeritate. Pentru ocaziile mai speciale, cum ar fi zile de nastere am ales sa ii cumpar cateva camasi extrem de deosebite ce pot fi combinate in mai multe moduri.

Imi plac atat camasile cat si tricourile fiindca se pot purta si acum, cand afara e putin mai rece, alegand sa ii pun pe deasupra un cardigan dragut sau un sacou. Dar si in zilele mai calduroase, fara altceva pe deasupra. Si pulovarasele subtiri arata foarte bine si cel mic le adora pentru ca se poate misca in voie atunci cand le imbraca. Pe Popreal am vazut o multime de modele deosebite, asa ca e destul de greu sa ma decid doar asupra catorva modele.

Camasa baieti

toddler tops

Hanorac baieti

toddler sweetshirt

Rochii pentru fetite de pe Popreal

Da, eu sunt mamica de baiat dar trebuie sa ca spun ca mamici de fetite au si mai multe variante. Micutele domnisoare beneficiaza o o sumedenie de articole de imbracaminte deosebite. Si fiindca fetitelor cel mai bine le sta in rochii iar sezonul acesta permite sa le poate fara nicio grija, puteti alege din toddler flowergirl dress cateva modele speciale.

Mereu am admirat mamicile ce isi imbraca foarte chic fetitele. O rochie vesela si colorata, cu o pereche de dresuri albe si balerini comozi, alaturi de o jacheta din jeans, alcatuiesc o tinuta perfecta pentru orice ocazie. 

Rochie inflorata fetite

Rochie denim fetite

rochie fetite

Consider ca cei mici pot fi imbracati cu haine deosebite la preturi accesibile. Pentru ca stiti, cei mici cresc foarte repede asa ca e pacat sa dam sume exorbitante de bani pe haine ce vor fi purtate doar o perioada scurta de timp. Asa ca Popreal, ne ofera varianta achizitiei unor haine speciale la preturi potrivite pentru orice buget.

Voi cat de des le cumparati haine celor mici? Stiati de Popreal?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Nu am cumpărat niciodată de la ei, am comandat de pe Aliexpress , cred ca e cam același lucru

  2. Am luat si eu haine pentru baietelul meu Dragos de pe siteul lor si sunt intradevar deosebite fata de ce gasesc in magazinele de la noi.

  3. Am avut o adevarata problema cu a mica cand a crescut brusc intr-un an. A trecut prin patru numere la haine si vreo trei la picior, asa ca vesnic cumparam haine si incaltari. Ce bine ar fi fost sa fi stiut atunci de un astfel de magazin online.

  4. Ce dragute sunt hainutele pentru copii! Chiar e un site unde nu am cumparat niciodata, cred ca a sosit momentul sa dau o raita pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.