Ootd- Tinuta smart casual de primavara

In zilele trecute m-am putut bucura de o vreme frumoasa asa ca am iesit putin la plimbare. Si fiindca de curand mi-am ridicat de la posta vamala atat ceasul de la JORD cat si ultima comanda Dresslily, am zis ca e cazul sa le scot la poze. Asadar, astazi va arat o tinuta smart casual comoda,  in care m-am simtit tare bine.

Tinuta smart casual de primavara

Chiar e o tinuta de primavara.. ceva mai rece. Desi a fost soare, am simtit nevoia sa iau ceva pe deasupra astfel incat sa nu imi fie frig. In ultimul timp aleg tinute lejere, fara tocuri. Poate faptul ca iesim cu baietelul la plimbare ma face sa las tocurile deoparte. E de la sine inteles ca un copil= fuga prin parc, asa-i?

Am ales sa port pantalonii de la H&M. I-am luat la reducere de la 100 lei la 60 lei si am facut cea mai buna afacere. Sunt super comozi, usor elastici si pot fi purtati atta in tinute casual cat si ceva mai elegante. Eu am ales marimea S si imi vine perfect, chiar daca mi se pare ca m-am mai ingrasat putin fata de atunci cand i-am cumparat. Pantalonii si jeansii de la H&M sunt favoritii mei, mereu urmaresc reducerile lor si cred ca aproape toti pantalonii pe care ii am sunt de la ei.

Pentru a completa tinuta, in partea de sus am ales un tricou, alb cu dungi gri, pentru a se potrivi cu pantalonii. Si tricoul tot H&M este si e atat de comod si lejer iar materialul se simte bine pe piele.

Sacoul nu l-as fi combinat in acest mod, acum un an sau doi. Insa mi-am facut curaj sa ies din zona mea de comfort si imi place maxim ce a iesit. Sacoul e de la SheIn, de pe vremea in care colaboram cu ei si acestia livrau catre tara noastra. Mai am acelasi model si pe negru. Acesta este marimea M si imi place ca e comod si ma simt bine purtandu-l. Este tipul de sacou ce poate fi purtat atat la tinute de acest gen, casual cat si la tinute mai elegante, cu tocuri. Desi il am de mai bine de 2 ani, ma credeti ca nu l-am purtat niciodata? Nu…sacourile nu prea au fost punctul meu forte pana acum.

Pentru a putea sa alerg dupa pitic, am ales adidasii albi de la Dresslily. Sunt super comozi si finuti. Se potrivesc tare bine tinutei, in opinia mea.

Din ultima comanda Dresslily, am ales sa port geanta rosie ce face parte dintr-un set de 4 piese. E dintr-o piele moale si e super incapatoare. Nu este compartimentata insa imi place ca incap destule lucruri in ea. Celalalte piese din set nu imi sunt pe plac, nu prea am ce face cu ele, insa geanta aceasta chiar e o achizitie buna.

Ceasul JORD l-ati vazut pe facebook sau instagram. Este cel de-al doilea ceas de la ei si imi place maxim. Ceasurile din lemn mi se par deosebite. Primul ceas de al ei e crem insa de data aceasta am fost mai indrazneata si am ales unul visiniu-burgundy si arata superb! Se potriveste tare bine oricarei tinute.

Asadar, aceasta este tinuta mea de astazi. Imi place cum am combinat piesele si e stilul meu. E o tinuta comoda, perfecta pentru plimbari.

Am purtat:

Pantaloni, tricou: H&M;

Sacou: SheIn;

Adidasi: Dresslily;

Geanta: Dresslily;

Ceas: JORD

Cum vi se pare tinuta mea de astazi? Ati schimba ceva la ea?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Mereu m-am inteles bine cu tricourile H&M, sunt fine la atingere si comode. Vreau sa imi cumpar si eu acest gen de sacou pe care sa il folosesc la tinute casual cu adidasi. Imi place foarte mult ceasul si faptul ca este facut din lemn.

  2. Imi place foarte mult tinuta si nu as schimba nimic la ea. Culoarea rosie e preferata mea asa ca mi-ar placea sa port ce porti si tu aici.

  3. Ai ales o combinație „câștigătoare”!
    Și mie îmi plac sacourile și găsesc lucruri destul de interesante și potrivite gustului meu la H & M.

  4. Din toata tinuta, cel mai tare ma tenteaza sacoul. De multa vreme imi doresc si eu un sacou rosu, insa fix aceasta nuanta de rosu. Asa ca daca te plictisesti de el, da-mi un semn! :))

  5. Arati superb, imi plac tare mult sacoul si geanta, in schimb nu stiu daca as combina dungile cu acele carouri de pe pantaloni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.