Ootd- Salopeta bleumarin si pantofi rosii de pe Bonprix

O noua comanda Bonprix a ajuns la mine saptamana trecuta. De data aceasta pot spune ca a fost una din cele mai reusite comenzi de pana acum de la ei. Am nimerit perfect marimile, caci de calitate nu ma indoiam. Daca in prima comanda plasata pe site am esuat de-a dreptul, acum am invatat care sunt masurile ce mi se potrivesc, astfel incat acum sa ma pot bucura din plin de noile articole vestimentare.

Salopeta bleumarin si pantofii rosii Bonprix

Salopetele deja sunt un must-have in garderoba unei femei. Eu am o slabiciune pentru ele de multi ani, insa acum imi place sa le port din ce in ce mai des. Sunt in tendinte si pot alege o salopeta fie atunci cand ies la plimbare fie cand merg la un eveniment select. Totul tine sa aleg modelul potrivit locatiei dar si siluetei mele.

In garderoba mea am cateva salopete, dar majoritatea sunt casual. Asa ca, tinand cont ca in lunile ce urmeaza voi avea cateva evenimente importante, m-am gandit sa ma pregatesc din timp cu tinutele.

Salopeta bleumarin e marimea 34. Desi recunosc ca am avut ceva emotii in alegerea marimii, insa stiam din comenzile trecute ca hainele sunt cu o marime sau chiar doua mai mari decat port de obicei. Asa ca am riscat. Si bine am facut! Caci imi vine perfect. Materialul e moale si usor elastic, se muleaza foarte bine pe corp. La spate se inchide cu fermoar ascuns iar in talie are un codon. Imi place mult ca are decolteu in forma V si dantela pe marginile decolteului. Mi se pare o salopeta potrivita pentru ocazii speciale si sau evenimente elegante.

Pantofii rosii mi-au placut mult de tot inca de cand i-am vazut pe site. Si cum am vazut ca au marimea mea, 36 imediat i-am pus in cos. Nu am nicio pereche de pantofi rosii in colectie si acestia sunt tare frumosi! Sunt din piele intoarsa iar in partea din fata au aplicati cate o inimioara. Desi cand m-am incaltat prima oara mi s-au parut rigizi, cand am inceput sa merg cu ei am ramas uimita s avad cat de lejeri si comozi sunt! Nu ma bat deloc. In plus, tocul nu e deloc inalt ceea ce ii face foarte usor de purtat. Acum pe site sunt si mai ieftini, doar 90 lei, credeti-ma, merita achizitia din plin!

Sunt mega incantata de aceste doua achizitii. Nu aveam dubii in privinta calitatii hainelor si a incaltarilor fiindca de fiecare data am fost multumita.

Cum vi se pare tinuta mea de astazi?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

27 Comments

  1. Mmm da!!! Imi place totul. Salopeta este sexy si te pune foarte bine in evidenta, iar pantofii iti dau o senzualitate aparte. Ai facut niste alegeri foarte bune

  2. Culoarea salopetei imi place mult, ca sa nu mai spun ca iti sta si foarte bine.

  3. Foarte frumosi pantofii, am si eu o salopeta asemanatoare, trebuie sa o scot la iveala, doar sa se incalzeasca ca n-am decat o maxima de 13 grade 🙁

  4. E frumoasa salopeta Criss!Si pantofii se potrivesc foarte bine!Ma intrebcum de arati asa bine,faci spirt?Ai un abdomen foarte plat,desi ai nascut!Cum?😊

  5. Salopetele sunt din nou în trend și aceasta este una cu care vei fi remarcată, cu siguranță. Și mie îmi plac dar trebuie să fiu atentă la alegerea uneia care mi se potrivește. Altfel, în trend sau nu, risc să o dau în bară 🙂
    Felicitări pentru alegere! să o porți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.