Jeleuri fructate cu miere de la Apidava- dulciuri sanatoase pentru cei mici

Am avut o copilarie frumoasa. Totul era diferit de acum. Nu stateam doar pe tablete si telefoane. Ieseam afara cu toti copii de pe strada si jucam diverse jocuri ale perioadei respective, chiar si fotbal, desi eram fata! Si pe langa jocurile care mi-au ramas intiparite in minte, nici nu mancam toate prostiile pe care le gaseam. Ce e drept, nici nu erau atat de multe ca in zilele noastre.

Acum imi retraiesc copilaria prin intermediul piticului meu. Desi, vremurile s-au schimbat. Copiii nu mai ies la joaca ca inainte ci prefera sa stea in casa, cu greu reusind sa ii scoatem afara. Din fericire, piticul meu e innebunit dupa statul pe afara si joaca cu alti copii, exact asa cum o faceam noi.

Pe piata exista o gama variata de dulciuri, care mai de care mai vesele, colorate menite sa ii atraga instant pe cei mici. Fiindca imi doresc ca cel mic sa nu consume atat de multe dulciuri din comert pline de chimicale, desi recunosc ca e destul de greu sa fac asta tinand cont de tentatii, incerc sa gasesc alternative mai sanatoase pentru a-si lua portia de dulce pe care o vrea zilnic.

Jeleurile sunt printre dulciurile care ii plac mult dar pe care le evit pe cat de des pot. Dar atunci cand am primit propunerea de a testa jeleurile fructate Apidava, prima data la el m-am gandit! Cred ca merita sa incerce ceva delicios, dulce dar mai ales sanatos.

jeleuri cu miere

Jeleuri fructate Apidava

De la Apidava am incercat aproape toate sortimentele de miere, bomboane fructate, cu miere, caramele si chiar cosmetice. Asa ca eram convinsa ca cel mic va fi incantat de jeleurile fructate ce aveau sa ajunga la mine.

Noi am primit 2 sortimente de jeleuri fructate din cele 4 disponibile. Am primit o punguta de jeleuri cu miere, portocala si scortisoara si o pungulita de jeleuri cu miere, lamaie si ghimbir. Ambele sortimente au fost absolut delicioase. Cele cu portocale au fost suficient de dulci cu aroma placuta de portocale iar jeleurile cu miere si lamaie au aroma atat de delicioasa usor acrisoara de lamaie. Eu recunosc ca am apucat sa gust doar cateva, restul au fost ” confiscate ” de cel mic, care le-a savurat pana la ultima bucatica. Cu siguranta voi incerca si celalalte sortimente si de acum acestea vor fi alternativa de dulce pentru copilul meu.

Bomboane balsamice cu propolis

Pentru mine am avut o pungulita de bomboane balsamice cu propolis care imi plac tare mult. Au venit la tanc fiindca in ultima perioada aveam ceva dureri de gat. Aceste bomboane sunt aromate, au gust mentolat si calmeaza mancarimile si usturimile de gat. In plus, nu sunt deloc dulci. Chiar sunt incantata de ele!

 

Voi ati incercat aceste jeleuri fructate de la Apidava?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Da,e foarte important ca copiii nostri sa nu manance orice fel de dulciuri!Noi nu le.am incercat pe acestea!Si eu vreau sa incerc sa nu.i mai dau dulciuri nesanatoase.Asa incet,vreau sa o obisnuiesc cu cele sanatoase ,pe fetita mea!

  2. De niste bomboane balsamince cu proplis am avea si noi nevoie acum. Cu vremea asta… cel mic iar are probleme cu gatul.

  3. Deocamdata le-am incercat doar pe cele cu capsuni. Ar fi interesant sa le incerc si pe restul si sa aflu parerea fetitei mele sa vad care sunt preferatele ei

  4. Chiar sunt curioasa de aceste jeleuri si le voi cauta si eu! Tot pentru cea mica.

  5. Imi place cum suna aceasta alternativa de dulce!! As incerca si eu aceste jeleuri sanatoase. 😍😍 Par delicioase.

  6. Și piticul nostru a fost încântat de jeleurile de la Apidaa!
    Noi am avut cu miere, căpșuni și vanilie și cu miere, portocale, scorțișoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.