Ootd- Cum am purtat bluza cu imprimeu Bonprix

Bonprix a devenit unul din magazinele online favorite. Daca la inceput aveam ceva dubii cu alegerea marimilor, acum ma pot declara incantata ca am descoperit ce masura sa imi aleg fara a da gres. Calitatea e incontestabila si de fiecare data am fost tare multumita. Cu atat mai mult in aceasta ultima comanda plasata pe site. Tinuta formata din salopeta bleumarin si pantofii rosii v-a placut tare mult. Asa ca astazi va arat si ultimul produs din colet, bluza cu imprimeu.

Bluza cu imprimeu cu maneci scurte

Fiindca in ultimul timp sunt adepta tinutelor mai casual sau chiar sport, am ales sa adaug in cos o bluza ce poate fi purtata in multe combinatii. De la stil sport si pana la cel elegant, am vrut o bluza deosebita pe care sa o port cu placere de fiecare data cand o aleg.

Asa ca am optat pentru bluza cu imprimeu intr-o nuanta tare placuta de maro castaniu. Imprimeul imi place tare, tare mult, e deosebit si chiar face din aceasta bluza un model deosebit. Materialul este din bumbac 100% si asta se simte. E asa moale si catifelat fiind o optiune buna chiar si in zilele caniculare. Eu am ales marimea 32/34 si imi vine perfect. Asta in conditiile in care eu port 36. Stiam din comenzile trecute ca e indicat sa iau cu o marime sau chiar 2 mai mici decat port de obicei.

Bluza aceasta este intradevar speciala. O pot purta si la tinute sport asa cum am purtat-o intr-o plimbare prin parc. Insa poate fi purtata cu usurinta chiar si la sandale sau pantofi cu toc pentru o iesire in oras. Chiar mi se pare o investitie foarte buna, pretul sau fiind extrem de accesibil, de doar 43 lei. In plus, pe site se gasesc inca 3 variante de culori.

Am ales sa o coambin cu jeansii boyfriend pe care deja i-ati mai vazut in tinutele mele si tenisi din jeans. Accesoriile au fost minimaliste, un ceas si o pereche de cercei. Geanta se potriveste perfect tinutei, este micuta dar incapatoare si tot de pe Bonprix am achizitionat-o. De fiecare data intind mana dupa ea fiindca asa cum am spus si mai inainte, e destul de incapatoare iar culoarea o face sa fie foarte versatila.

bluza cu imprimeu bonprix

bluza cu imprimeu bonprix

bluza cu imprimeu bonprix

bluza cu imprimeu bonprix

Aceasta este tinuta mea de astazi. Eu sunt mega incantata de achizitiile din ultima comanda. Deja mi-au atras atentia cateva lucruri noi si de indata ce vor fi ale mele, vi le arat cu siguranta.

Voua cum vi se pare aceasta bluza? Dar tinuta? Ati cumparat vreodata de pe Bonprix?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Am cumparat doar un costum de baie, dar imi place mult materialul si cu siguranta voi reveni pe sjte. Bluzita ta e foarte draguta

  2. Mie imi place maxim bluzita ta. Mi se pare ca se vede atat de frumos si modelul este foarte dragut. Tocmai ce-am primit si eu o comanda de pe Bonprix

  3. Cat de draguta e bluzita! 😻 Nu am comandat nimic de pe acest site, dar ar trebui sa ma uit sa vad ce au 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.