Ootd- Geaca din imitatie de blanita neagra si o geanta de pe Bonprix

Nu ma pot plange ca in garderoba mea nu am haine suficiente. Ba chiar dulapurile stau sa dea pe-afara de haine. Insa, serios vorbesc atunci cand spun ca imi lipsea in totalitate o blanita neagra, pe care sa o port la evenimente si in tinute mai elegante. Asa ca in ultima comanda Bonprix am avut grija sa remediez acest aspect si sa-mi iau haina de blana mult dorita. Ar fi fost si pacat sa ratez sansa, mai ales ca hainuta aleasa era recent adaugata pe site si arata extrem de bine.

Geaca din imitatie de blanita neagra de pe Bonprix

Cand am intrat pe site stiam ca o sa gasesc exact ce-mi doresc. Prima oprire a fost la imbracaminte normal, la geci si paltoane mai exact. Dar cand am vazut geaca din imitatie de blana am stiut clar ca o vreau. Fiind un produs recent adaugat pe site am avut si norocul sa nimeresc marimea mea. Intre timp stocul s-a mai epuizat, au ramas marimile putin mai mari iar pretul a mai si scazut un pic. Dar, sunt extrem de incantata de achizitie, e identica ca pe site.

Eu mi-am ales marimea 36. Am avut ceva dubii ca mi-ar fi mica insa imi este perfecta. Pe site geaca se mai gaseste in alte doua culori: gri argintiu si ecru insa pentru mine negru mi s-a parut cel mai potrivit. Blanita este intradevar foarte eleganta si se preteaza tinutelor mai speciale. Este ideala pentru sezonul rece, acum iarna pentru evenimente speciale in care alegem sa purtam rochii elegante. Atunci cand aleg sa port o rochie eleganta prefer ca pe deasupra sa am ceva in acelasi stil, ca sa completeze perfect tinuta. Blanita acesta este absolut superba. Nu este foarte groasa, nici nu mi-as fi dorit asta, insa tine de cald.

Este o haina pufoasa, feminina si are o structura dungata ce iese in evidenta. Face parte din colectia bpc selection premium. Are maneci 3 sferturi si se inchide cu copci. Inca un aspect care imi place este gulerul inalt care arata extrem de bine. De departe e o haina din imitatie de blana pe care orice femeie trebuie sa o aiba in garderoba. Nu putine sunt evenimentele la care tinutele elegante sunt impuse, asa ca un astfel de item este must-have.

blanita neagra

 

 

 

Geanta de umar rosu-azalee

In aceeasi comanda mi-am adaugat si o geanta noua pe care am purtat-o deja de mult mai multe ori decat alte genti din colectie. Desi nu aveam propus sa imi iau o geanta noua, modelul tare chic si reducerea pe care am gasit-o la acel moment pe site m-a facut sa o iau. Pe site erau disponibile 2 sau 3 variante de culori insa nuanta aceasta rosu-azalee mi s-a parut deosebita. Imi plac gentile de umar de obicei si dupa ele intind mana cand plec.

Nu-mi plac gentile nici foarte mari dar nici prea mici. Aceasta este o geanta potrivita ca marime, are doar un singur compartiment in interior si un mic buzunar cu fermoar. La exterior mai are inca un buzunar cu fermoar mai lat. Desi pare micuta este destul de incapatoare. De exemplu, am luat cu mine, portofelul, o sticla de apa pentru copii, servetele , ruj chiar si cateva gustari. Desi ies cu cel mic, pot lua cu mine si ce are el nevoie. Sunt super incantata de geanta asta si sa fiu sincera, calitatea produselor de pe Bonprix sunt net superioare alte altor site-uri.

geanta bonprix

Astea sunt cele doua produse din ultima mea comanda plasata pe site. Am facut si de data aceasta alegeri inspirate si port cu asa mare drag fiecare produs in parte. Deci, daca va place unul sau ambele produse din articol intrati pe site si aruncati o privire, inca sunt disponibile. Si daca zic ca merita, pai merita!

comanda bonprix

Cum vi se par alegerile mele? Aveti o astfel de geaca din imitatie de blana?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Ce eleganta e geaca din imitatie de blana. Si eu am una tot asa mai scurta, din blana naturala insa, un bej, ochita intr-un second-hand in vitrina si luata in secunda doi. Nu regret!
    Imi place tinuta ta neagra, chiar te prinde bine.

  2. Stii cum e cu gusturile…
    Desi nu as purta in veci o astfel de geaca, pentru ca nu se potriveste deloc personalitatii mele, tie iti vine chiar foarte bine! Si imi place si cum ai asortat-o cu restul vestimentatiei. Felicitari!

  3. Is tare faine amandoua produse pe care ti le.ai achizitionat!E foarte util sa ai o astfel de gecuta din blana atunci cand ai ceva eveniment important!Chiar ar trebui ca fiecare din noi sa avem asa ceva in garderoba noastra!

  4. Interesante achizitii. Haina de blanita mi se pare o vestuta la cat de mica este. Geanta imi place si mi se pare practica. Numai anul trecut am stricat vreo 3 in acest gen, dar de… viata cu gemeni.

  5. Arata foarte bine! Și da, as alege și eu o asemenea gecuta! Prefer mereu blana ecologica în favoarea celei naturale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.