Produse necesare manichiurii semipermanente de pe Obsesiv.ro

Ingrijirea unghiilor e un subiect care m-a preocupat dintotdeauna. Mereu mi-a placut sa am unghii ingijite si o manichiura impecabila, indiferent de evenimentele la care am participat. Pana acum eram adepta manichiurii clasice, insa nu ma puteam bucura prea mult timp de ea fiindca oja clasica sare dupa maxim 3 zile. Asa ca mi-am propus sa incerc manichiura semipermanenta, achizitionandu-mi cateva materiale necesare realizarii ei de pe Obsesiv.ro.

obsesiv.ro

Obsesiv.ro

Magazinul online Obsesiv.ro are o gama larga de produse necesare ingrijirii unghiilor. Ne putem bucura de produse pentru realizarea manichiurii clasice, kituri pentru manichiura semipermanenata sau produse pentru unghii cu gel. Produsele sunt accesibile, astfel incat nu este necesar sa cheltuim foarte multi bani pentru a ne bucura de produse de calitate.

Produse achizitionate de pe Obsesiv.ro

Dat fiindca mi-am propus sa incerc sa-mi realizez singura manichiura semipermanenenta, am ales sa-mi cumpar pentru inceput doar cateva produse, urmand ca ulterior sa imi iau tot ceea ce am nevoie. Intre timp, m-am mai perfectionat si acum ma bucur zilnic de o manichiura reusita.

manichiura

Lampa UV

Pentru ca orice manichiura semipermanenta necesita in primul rand o lampa UV sau una cu LED, am ales sa achizitionez de pe Obsesiv.ro o lampa UV despre care am citit impresii bune de-a lungul timpului si nici nu este exagerat de scumpa. Lampa este usor de folosit, are 2 butoane: un timer pentru 120 secunde si butonul pentru aprindere continua. De obicei ojele semipermanente se usuca in 120 secunde insa in cazul in care dorim sa uscam mai mult, apelam la butonul pentru aprindere continua.

obsesiv.ro

Buffere

Bufferele sunt extrem de necesare pentru manichiura semipermanenta. Dupa ce am curatat foarte bine unghiile, am impins cuticulele, trebuie sa indeparatam luciul natural cu un buffer astfel incat aderenta sa fie una foarte buna si luciul natural al unghiilor sa dispara.

buffere

Periuta pentru unghii

Acesta este un istrument de care este neaparat nevoie. Dupa pilire si indeparatarea luciului natural cu bufferul raman diverse rezidu-uri pe suprafata unghiei. Periuta ne ajuta sa le indeparatam astfel incat manichiura noastra sa nu aiba de suferit.

peri

Primer

Primerul se aplica inaintea bazei pentru o aderenta si mai buna. In general acestea se aplica rapid si se usuca la aer.

primer

Oje semipermanente

Mi-am achizitionat doua oje semipermanente in nuantele pe care le folosesc cel mai des. Deja am folosit nuanta rosu si imi place tare mult. Oja se usuca la lampa in 2-3 minune si are o culoare tare faina. Chiar imi doresc si alte nuante.

oja semipermanenta

manichiura semipermanenta

Ulei cuticule

Fiindca o manichiura impecabila inseamna cuticule frumoase, am ales un ulei pentru cuticule. Dupa manichiura cuticulele raman uscate si nu au un aspect foarte placut, asa ca pasul acesta nu trebuie sa fie sarit. Uleiul pentru cuticule pe care eu l-am ales are un buretel ceea ce face aplicarea si mai facila si nici nu risipesc produs. Miroase minunat si hidrateaza intens cuticulele. Il recomand cu incredere.

Sunt incantata de prima comanda de pe Obsesiv.ro. Produsele sunt foarte bune calitativ vorbind, preturile accesibile iar personalul foarte eficient i livrarea rapida a comenzii. Pe viitor o sa apelez la ei, ori de cate ori va fi nevoie.

 

Voi stiati de magazinul online Obsesiv.ro? Ce fel de manichiura preferati voi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Și mie mi se pare mai practică manichiura cu oja semi, tine mai mult și poți sa te apuci de curățenie, de exemplu, imediat ce scoți unghiutele din lampa

  2. Am facut si eu recent o comanda pe site-ul lor si am avut parte de o experienta tare placuta. Imi plac alegerile facute de tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.