Top 3 tipuri de genti pe care o femeie trebuie sa le aiba

Gentile si  pantofii sunt punctele slabe ale unei femei. Cu greu acestea reusesc sa reziste tentatiei de a-si achizitiona modele noi atunci cand ies in oras sau fac cumparaturi online. Totusi, pe cate de frumoase sunt, consider ca uneori e absolut necesar sa cautam sa cumparam genti pe care chiar le folosim. Nu e indicat sa cheltuim bani inutili pe o geanta pentru simplul fapt ca are un model deosebit. Trebuie sa optam pentru acele tipuri de genti care pot fi purtate cu usurinta la mai multe tinute.

Top 3 tipuri de genti pe care o femeie trebuie sa le aiba

Geanta tip postas

Acesta este un model extrem de versatil. Putem alege intre genti din piele ecologica sau din piele naturala. Totusi, recomand gentile din piele fiindca arata mult mai bine si cu siguranta le vom putea purta in zeci de combinatii fara teama ca se vor degrada rapid. Geanta tip postas poate fi purtata atat la tinute casual cat si tinute elegante in functie de model. Indicat este sa avem in colectie cate un model atat pentru tinuta casual cat si eleganta.

tipuri de genti

Geanta de mana

Acest tip de geanta se gaseste in zeci de model. Se pot purta mai ales la tinute elegante dar de ce nu, si la tinuta casual sau chiar sport. La fel ca si in cazul gentilor de tip postas recomand gentile din piele din aceasta categorie: genuine leather handbags. Sunt mult mai rezistente in timp iar investitia va fi una indelungata. Pentru a putea purta geanta de mana la cat mai multe tinute, as opta pentru black genuine leather handbags . Sunt usor de purtat si nu e nevoie sa ne limitam doar la o anume cromatica pentru intreaga tinuta.

tipuri de genti

Rucsac

Rucsacul este indeal pentru tinutale casual sau sport. Are avantajul ca este extrem de incapator si puteam lua cu noi toate lucrurile necesare.E ideal a fi ales si de catre mamici pentru ca bebelusii au nevoie de multe lucruri atunci cand sunt mici. Se pot gasi rucsacuri de dimensiuni mai mari sau mai mici, in functie de preferinte. Modelele sunt foarte chic.

tipuri de genti

Tu ai in colectie aceste 3 tipuri de genti? Ce geanta porti cel mai des?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Hahaha! Dacă as înțelege acest articol… Problema e ca sunt practic fanatica în ceea ce privește gentile și nu ma pot limita la câteva articole. Dar HEY, sunt femeie, deci am o scuza 😁

  2. Sa stii ca eu nu ma incadrez in categoria asta, nu am o slabiciune ptr genti si pantofi, totusi modele alese de tine sunt tare dragute.

  3. Dintre toate modelele pe care le am, geanta postas și rucsacul sunt cele mai folosite. Imi place rucsacul pentru ca este încăpător și usor de puratat dupa tine.

  4. Mie imi plac toate gentile!Am si tip postas,am si cateva de mana cu curea lunga,dar eu le port cu cureaua lunga!Am si din piele eco,dar e adevarat ca se uzeaza mai repede!Imi place foarte mult si rucsacurile,dar nu stiu de ce mi se pare ca nu mai sunt ptr mine!Poate daca as fi fost mai tanara!

  5. Le am pe toate cele 3 tipuri, insa rucsacul este cel mai folosit. Cam 99% din timp folosesc rucsacul.. mult mai practic si mai la indemana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.