Oferta Notino- alege parfumul favorit si primesti cadou o sticluta reincarcabila

Vara este sezonul mult asteptat de toata lumea. Fie ca alegem articole vestimentare noi sau alegem produse de makeup cat mai minimaliste, important este sa alegem un parfum potrivit sezonului cald, dar care sa ne puna in evidenta feminitate. Un parfum ce poate fi purtat cu usurinta si la tinutele de zi, de seara sau chiar si la plaja. Pentru ca da..un parfum placut, discret si feminin atrage toate aprecierile. Asa ca pentru a ne putea bucura de un parfum bun, putem profita de oferta Notino din aceasta saptamana!

Oferta Notino

Eu deja m-am obisnuit cu ofertele extrem de tentante de la Notino. In saptamana aceasta, mai exact in perioada 17-23.06.2019 la achizitia oricarui parfum de minim 220 lei vom avea cadou o sticluta reincarcabila ce ne ajuta sa luam cu noi oriunde in lume, parfumul preferat.

oferta notino

Parfumul ce mi-a atras atentia de pe Notino

Daca ma urmariti stiti ca prefer parfumurile dulci, insa consider ca vara nu se potrivesc deloc. Parfumurile dulci purtate in sezon cald par prea puternice si ma fac sa ma simt rau. Asa ca deseori aleg parfumuri florale sau fresh pentru ca imi place sa simt aroma placuta ce ma invaluie pe toata perioada zilei. Indiferent ca merg in oras, la un eveniment important sau pur si simplu la plaja, e obligatoriu ca parfumul sa imi fie pe plac.

Vara prefer parfumurile mai usoare, pe care sa le pot purta cu incredere si sa se simta subtil. De aceea cred ca parfumul Guerlain Météorites Le Parfum este alegerea cea mai potrivita pentru mine in aceasta perioada. Pe langa design-ul chic si feminin al sticlutei, notele parfumului ma fac sa cred ca va deveni unul din favoritele anului. Din impresiile citite online se pare ca este un parfum de mosc, floral-lemnos potrivit pentru o femeie increzatoare. Poate fi purtat cu usurinta atat in zilele obisnuite cat si la ocazii speciale pentru un puf de…incredere si feminitate. 

oferta notino

Compozitie Guerlain Météorites Le Parfum

Note varf: bergamota, mar, tonuri verzi
Note inima: mimoza, trandafir, violeta
Note baza: mosc alb, tonuri lemnoase
Tinand cont de oferta actuala, cred ca e minunat ca la achizitionarea oricaror produse de pe site in valoare de minim 220 lei sa primim o sticluta reincarcabila. Putem alege orice produse dorim de pe intreg site-ul insa pe mine ma tenteaza tare mult acest parfum.
Cum vi se pare oferta actuala? Voi ce parfum de vara imi recomandati?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

32 Comments

  1. O idee extraordinara ce se aplica perfect pentru mine, fiindcă călătoresc în fiecare luna. Mie îmi plac parfumurile puternice, care nu sunt neapărat de vara …..
    „Guilty” folosesc acum și „Scandalous” amândouă puternice și pregnante.

  2. Ce bine arată! Cred că este și foarte potrivit sezonului, așa cum spui.
    Intru și eu pe Notino, deși, de câte ori o fac, nu mă pot opri la un singur produs 🙂

  3. Am vazurt multe oferte tari pe Notino dar de data aceasta chiar n-o sa las aceasta ocazie sa-mi scape. Sper sa mi gasesc parfumul preferat.

  4. Am văzut oferta celor de la Notino dar încerc sa ma țin departe de cumpărăturile online. Devine deja greu de controlat. 😊 E ok oferta dar nu îmi place ca îți impun o suma minima de comanda. Oare se poate achiziționa si separat?

  5. O oferta foarte bună, un astfel de dispozitiv este extrem de util.. Îmi place parfumul ales de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.