Ce carti pentru copii de la Editura Casa am ales pentru copilul meu

Va vorbeam intr-un articol trecut despre cateva activitati catre care noi, parintii, ii putem ghida catre cei mici. Cititul este una din acele activitati care ii atrag pe copii, in special daca incepem de la o varsta frageda. Stefan, are aproape 3 anisori. In urma cu ceva timp, pana in jurul varstei de 2 ani, acesta nu avea deloc rabdare sa stea sa ii citesc. Insa acum, acest aspect s-a schimbat si a devenit din ce in ce mai interesat de carti. Asa ca am ales pentru el 3 carti pentru copii potrivite varstei lui de pe Editura Casa. Si de indata ce au sosit, acesta le-a rasfoit cu interes.

carti pentru copii

Ce carti pentru copii de la Editura Casa am ales pentru copilul meu

Conni merge la gradinita

Cu gandul de a-l pregati pe cel mic de momentul in care va merge la gradinita, m-am gandit ca aceasta carte va fi pe placul lui. Cartea  Conni merge la gradinita, din seria Prietena mea Conni este favorita lui din cele 3. Carticica descrie frumos cum Conni, o micuta domnisoara se pregateste de gradintita. Prin ce emotii trece dar si cum a peterecut ea prima zi de gradinita alaturi de noii ei prieteni. Stefan este extrem de incantat, ii place tare mult sa ii citesc si analizeaza cu mare interes ilustratiile cartii. O citim zilnic si ma bucur tare mult sa vad cat de incantat e. Dat fiindca este cartea lui favorita am sa ii intregesc colectia cu toata seria PRIETENA MEA CONNI.

conni merge la gradinita

Cauta si gaseste

Curiozitatea il caracterizeaza pe Stefan. Tot timpul ma intreaba” ce e asta? „, „ce faci” , ” de ce faci asa? ”  si multe altele. Asa ca m-am gandit ca o carte care sa ii satisfaca toate aceste curiozitati va fi cartea Cauta si gaseste. Cartea contine 11 scene detaliate cu jocuri de indentificare a unor obiecte si personaje. Prin intermediul aceste carti copii vor descoperi: cu actioneaza pompierii in caz de incendiu, ce se petrece pe un santier, cine lucreaza la o ferma, ce se intampla intr-un parc pentru copii. Cartea coperti si pagini cartonate ceea ce o face foarte rezistenta la uzura. Am facut o alegere extrem de buna intrucat Stefan este incantat sa descopere noi lucruri si sa ii satisfaca toate curiozitatile.

cauta si gaseste

Vehicule de urgenta

Desi cand era mic era ingrozit de zgomote puternice, acum e tare atras si incantat cand vede o masina de politie sau o ambulanta in misiune. Asa ca m-am gandit ca o noua carte cu Vehicule de urgenta ii va fi pe plac. Si asa e! Aceasta carte este potrivita copiilor incepand cu 2 ani si le explica intr-un mod jucaus si pe intelesul lor, cum functioneaza echipajele de salvare dar si detaliile tehnice. Aceasta carte raspunde de la o groaza de intrebari ale copiiilor: de ce? cine? cum? iar ilustratiile dar si textele le vor aduce aproape raspunsurile de care acestia au nevoie. Cartea Vehicule de urgenta face parte din colectia Junior, o colectie menita sa ii ajute pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare.

vehicule de urgenta

Am facut cele mai bune alegeri pentru copilul meu. Acesta este doar inceputul, o sa ii achizitionez periodic carti pentru ca el este curios si dornic sa afle tot ceea ce il inconjoara. Iar cartile frumos ilustrate ii aduc raspunsurile de care el are nevoie si pe intelesul sau. Daca va intereseaza si pe voi aceste 3 carti dar si multe altele le gasiti pe site-ul Editura Casa la preturi foarte bune, acum fiind chiar la reduceri!

Voi le cititi celor mici? Ce carti perfera ei?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. E gresit ca am 18 ani si vreau cartile astea? :)) Am o mica obsesie pentru seriile de copii. Seriile cu Agatha Mistery si Geronimo Stilton mi-au furat inima.Vreau neaparat seria Prietena mea Conni si ma bucur ca sunt atat de multe volume la un pret acceptabil.

  2. Fetita mea prefera cartile clasice.. Cenusareasa, Alba ca Zapada, Ariel.. tot ce tine de printese

  3. Ce frumoase sunt cărticele,și nouă ne place sa citim seara când ne culcam.

  4. Ma bucur ca exista aceste cărți educative pentru copilași și ca lumea se îndreaptă și spre asa ceva și mai puțin spre telefoane, tablete, TV, etc.

  5. Fetița mea se plictisește destul de repede și nu doar de citit,de orice activitate

  6. Acum nu ii mai citesc, a crescut si citeste singur, nu e atras de lectura, dar cred ca generatia de azi e mai practica. Tare faine carticelele alese de tine.

  7. Sunt minunate aceste carticele!! Am si eu cateva de la Casa si sunt tare incantata de ele! Calitative si explicative pentru cei mici. 😍

  8. Toate cărțile au ceva educativ iar pentru copii sunt cele mai bune alegeri.
    Îi ajută enorm în dezvoltarea lor.
    Mulțumesc pentru recomandări!

  9. O să țin minte aceste cărți 🙂 am o prietenă ce lucrează cu copiii foarte mult și cred că îi vor fi de mare ajutor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.