Pentru publicul feminin cu forme generoase – colectii de haine de la Vanessa Line

Obisnuiti ca marimile mai comune la articole vestimentare sa fie despre cele de mijloc, nu extremele, moda a promovat intens ideea de skinny. A devenit asadar un ideal pentru orice femeie ca aspectul sau sa fie unul slim fit, cu talie ca trasa prin inel. Totusi, pentru acel segment de public cu nevoie in ceea ce priveste marimile mai mari, a fost mereu un dezavantaj lipsa de optiuni.

Magazinele aveau o strategie clara, aceea de a nu ramane cu marfa, deci de a nu avea un stoc prea mare de haine disponibile si in marimi mari. Asadar, astfel de articole erau putine si astfel le facea pe femei sa se simta chiar prost ca nu au de unde alege. Iata ca povestea aceasta se schimba datorita unui producator precum Vanessa Line. A devenit un nume celebru deja pe nisa aceasta, pentru ca s-a axat doar pe moda specifica femeilor cu forme rubensiene, cele care nu se incadreaza in tiparele slim.

Ceea ce Vanessa Line ofera inseamna doar marimi mari, incepand cu 42 si pana la 54 in unele cazuri. Acest producator imbracaminte marimi mari are in vedere varietatea de articole vestimentare, astfel ca poate fi o sursa completa pentru magazinele de profil ce la randul lor isi doresc sa atraga publicul feminin cu o astfel de colectie. O astfel de sursa furnizeaza optiuni vestimentare pentru tot ceea ce inseamna o garderoba bine pusa la punct –bluze, rochii, cardigane si sacouri, pantaloni, fuste, jachete si compleuri.

Rochii de la Vanessa Line

Cand vine vorba de rochii interesul oricarei femei este unul absolut la cote maxime, intrucat astfel de tinute feminine sunt potrivite aproape in orice context. Este mereu o idee buna sa imbrace o rochie, dar trebuie sa adapteze stilul acesteia in functie de situatie. Asadar, garderoba unei femei include rochii office pentru stilul sobru, cele casual, de zi, cele pretentioase si elegante de asemenea. Pe masura varietatii dorite, rochii femei marimi mari se vor gasi la Vanessa Line.

vanessa line

Important de notat este ca astfel de rochii nu indeplinesc doar necesitatea marimii. Sunt atent lucrate si cu bun gust. Exista tendinta de a asocia imediat o haina de marime mare cu ideea de larg, croi drept si simplu. Vanessa Line insa imbratiseaza cu succes ideea de modern si nou si propune astfel modele indragite, adaptate pentru siluete mai mari.

De la rochii cu dantela la cele cu print, cu buline, cu motive florale, rochii fluide, cu maneci de diferite lungimi sau chiar si fara, acest producator surprinde cu varietate. Prezinta interes tocmai rochiile care sfideaza reguli simple. Fie ca este vorba de accent la talie, fie ca este vorba de taietura la guler de tip barcuta, alungita, detaliile de acest gen schimba total imaginea per ansamblu.

Pentru magazinele de profil, un segment de articole vestimentare de marimi mari inseamna sa sparga gheata si sa extinda ofertele pentru un astfel de public. Pentru cei interesati in acest sens Vanessa Line isi prezinta oferta in cadrul paginii oficiale, vanessaline.ro.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.