Boxe de care ai nevoie in locuinta pentru a iubi in totalitate ceea ce auzi

Muzica face parte din viata fiecaruia, a devenit ca o rutina, un lucru necesar de indeplinit zilnic. Asculti muzica in casti atunci cand esti in autobuz, la munca, la sala sau pur si simplu cand vrei doar sa te relaxezi. Atunci cand esti acasa poti sa renunti la alternativa clasica si sa optezi pentru cea moderna – boxe de perete.

Alegand boxele de perete, locuinta ta se va transforma intr-o adevarata sala de concert. Nu uita ca ai nevoie de boxe calitative, ce pot reda un sunet puternic si clar. Am o recomandare pentru tine si anume sono.ro – magazinul cu sisteme audio care te vor face sa iubesti ceea ce auzi.

sono.ro
Recomandari – boxele pot sustine un concert in locuinta ta

Daca arunci o privire pe sono.ro vei vedea ca nu putine sunt boxele de perete din stoc. Ai de unde alege in functie de cerintele tale – dimensiune, culoare, functii si asa mai departe. Pana atunci, iti voi face cateva recomandari de boxe care cred ca s-ar potrivi ca o manusa in locuinta ta.

1. Boxa de perete APART SMB6V-WH

Aceasta boxa SMB6VP-W este multifunctionala, echipata cu un difuzor de 5.25” si transformator de 100 V pentru 1.5, 3 sau chiar 6 W. Ea este confectionata din ABS rezistent ce stimuleaza calitatea inegalabila a sunetului. Totodata, difuzorul este protejat de o grila metalica – siguranta si eleganta.

Trebuie sa stii si ca banda de frecvente se incadreaza intre 200 HZ si 20 kHz. Nu cantareste nici macar un kilogram asa ca o poti monta usor, dimensiunile ei fiind de 140 X 202 X 72 mm. Pentru a controla intensitatea sunetului, poti folosi botonul pentru volum din spatele logo-ului.

2. Boxa de perete BEHRINGER EUROCOM SL4220

Aceasta este una dintre acele boxe minune care care nu strica in vreun fel design-ul interior, ci chiar imbunatateste. In cazul in care ai probleme cu umiditatea in camera respectiva nu te ingrijora, ea este rezistenta la apa si diferitele forme ale condensului. Gradul de functionabilitate este stimulat de constructia solida, eficienta si transformatorul modern.

Difuzorul acestei boxe este de 4” iar driver-ul de 0.75”. Greutatea ei este de 2.23 kg,iar dimensiunile de 231 x 150 x 145 mm – ideala pentru a sustine un intreg concert in locuinta ta.

3. Boxe de perete APART KUBO5T-BL

Este una dintre cele care poate sa iti redea un bas puternic datorita portului reflex si a configuratiei pe doua cai. Avand in vedere ca este cubica, va arata ca un adevarat trofeu pe peretele tau.

Frecventa este in raspuns, intre 94 – 20 kHz,iar puterea dinamica de 80 W. Este putin mai usoara decat cea despre care am vorbit anterior – 1.7 kg. Dimensiunile de doar 155 x 136 x 163 mm o fac extrem de practica si usor de amplasat in orice colt al locuintei tale.

Multe alte astfel de boxe regasesti daca atunci o privire pe https://www.sono.ro/. Nu iti limita alegerile – tine cont in primul rand de calitate, nevoile tale,darsi de nevoile locuintei tale. Categoria dedicata boxelor de perete de la Sono este locul din care poti face o achizitie corecta din toate punctele de vedere.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Imi plac foarte mult articolele scrise de fete despre technica pentru fete. Atat de des imi prind urechiile in articole prea technice!! Multumesc pentru recomandari pe limba mea!

  2. În casă prefer totusi televizorul, iar pentru afară avem o boxă portabilă destul de maricica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.