Apa de parfum Burberry My Burberry de pe Notino

Saptamana aceasta a inceput bine, cu vreme frumoasa si chef de shopping. Cu atat mai mult chef de shopping daca Notino vine cu o promotie  careia e tare greu sa-i rezisti. Deja m-am obisnuit cu promotiile si ofertele constante dar aceasta mi se pare super faina. La comenzi de minim 220 lei, inainte de a finaliza comanda putem alege un cadou in varianta full size pe placul nostru, din cele 12 cadouri. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

notino

Pe site deja am comandat de foarte multe ori. Cosmetice si parfumuri. De obicei am mereu mostre de parfum sau cosmetice ca si cadou la comanda, dar varianta de a alege un produs full size ma tenteza tare mult.

In ultima perioada m-a atrag din ce in ce parfumurile, asa ca fiecare comanda contine un nou parfum. Motiv pentru care, e obligatoriu sa vin cu o recomandare parfum pentru a va putea bucura si voi de el, in cazul in care nu stiti ce sa alegeti.

Apa de parfum Burberry My Burberry

burberry my burberry

Am cateva aparfumuri favorite in colectie. Stiti deja ca Scandal Jean Paul Gaultier este in topul preferintelor. Dar cautand recomandari noi se pare caapa de parfum Burberry My Burberry este un parfum apreciat de femei si are doar recenzii pozitive. Acesta a fost unul din motivele care m-a atras sa il pun in cos. Cu atat mai mult cu cat, colegele din breasla mi-au recomandat acest parfum. Am cautat pe site si m-a atras tare mult atentia sticluta feminina, atragatoare si misterioasa. Eu mi-am ales parfumul in gramaj de 30 ml. Pe site mai sunt disponibile gramajele de 7,5 ml, 50 ml si 90 ml. Cu siguranta dupa terminare o sa-mi iau o sticluta mai mare. Sa va zic si de ce, nu-i asa?

Parfumul se incadreaza la parfumuri florale. Dar este si usor dulceag. E un parfum proaspat-dulceag care din prima te cucereste! Mi se pare usor piperat si rezista extrem de bine pe piele. L-am aplicat de dimineata iar seara inca se simtea aroma sa. Mi se pare un parfum senzual, potrivit mai ales pentru ocazii speciale, pentru evenimente. Insa poate fi purtat si pe timp de zi, depinde de starea de spirit. Chiar cred ca e un parfum care cucereste pe oricine il miroase. Ambalajul este unul feminin, cu capac maro si fundita. E un parfum destul de puternic asa ca un singur puf este suficient la aplicare.

my burberry

Compoziție

Note varf: bergamota, grapefruit, lamaie, mandarina, mazariche
Note inima:floarea pasiunii, frezie, frunze de pelargonia, gardenie, gutuie, piersica
Note baza: mosc, patchouli, trandafir, trandafir de Damasc
Asa ca daca vreti un parfum bun, rezistent, potrivit sezonului rece, recomand cu incredere Burberry My Burberry. Mai ales acum cand oferta curenta este atat de irezistibila. Eu deja mi-am pus in cos favoritele.
Voi ati incercat acest parfum? Veti profita de oferta Notino din aceasta saptamana?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

24 Comments

  1. Wow îmi plac mult parfumurile ,dar pe acesta nu l-am încercat și te cred că este deosebit ,au produse foarte bune !🤗😍❤

  2. Parfumurile Burberry sunt printre preferatele mele, iar de super oferta Notino am profitat deja 🙂

  3. Nu am încercat până acum acest parfum, dar îmi place că printre notele de bază se numără moscul 😀

  4. Asta este singurul parfum pe care inca nu l-am incercat de la Burberry, insa ii voi da o sansa pe viitor. Cu restul nu m-am impacat, au fost prea elegantele pentru gustul meu.

  5. Nu am încercat parfumul! Momentan am unul care imi place tare mult. Dar o sa il iau in considerare. Imi place sa incerc. ❣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.