Miros proaspăt oriunde – Ghid de alegere a celor mai bune odorizante

Zi de zi ne dorim ca aerul din casa sa fie unul proaspat pentru a ne putea simti confortabil in propria locuinta. Problema este ca acele odorizante obisnuite nu reusesc sa improspateze continuu aerul. Dincolo de acest aspect, nici aromele disponibile pe piata nu sunt de o calitate prea buna. Majoritatea irita caile respiratorii si cele care nu fac acest lucru…sunt uleiurile esentiale care costa destul de mult.

 odorizante

Cele mai bune odorizante pe care le puteti alege

Betisoarele parfumate

Au un design deosebit si pot fi asezate oriunde: pe masa, pe pervazul ferestrei, pe dulap. Sunt potrivite pentru cei care doresc sa aiba locuinta parfumata atat in mod discret, cat si mai profund. Alegerea este a fiecaruia in momentul in care decide sa puna betisoarele in odorizant. Intensitatea parfumului se regleaza in functie de numarul betisoaerelor introduse in flacon (1 betisor = intensitate minima, 5 betisoare = nivel maxim de intensitate). Betisoarele fac parte din categoria odorizantelor cu vaporizare lenta, intensitatea maxima a aromei se atinge abia dupa 3 zile. Este important sa se cunoasca acest lucru pentru ca produsul sa poata fi folosit la adevarata lui capacitate. Printre aromele disponibile online se numara binecunoscutul Bubble Gum, aroma delicata de Sweet Vanilla, ispititoarea Double Chocolate, alint aroma cea din zilele care incep bine Coffe si astea sunt doar cateva dintre aromele ultra persistente marca Fre Pro.

Saculetii parfumati

Cei pretentiosi stiu ca orice spatiu, fie el cat de mic, trebuie sa fie parfumat. Fie ca este vorba despre poseta, valiza sau dressing, saculetii parfumati sunt potriviti pentru orice spatiu mic ce se doreste a fi improspatat. In mod normal saculetii regasiti pe piata nu au un miros de lunga durata si de intensitate mare. Insa, cu saculetii de la Fre Pro nu se intampla acest lucru pentru ca sunt impregnati cu uleiuri naturale din SUA ultra persistente si de calitate superioara si au o persistenta de 30 de zile. Saculetii odorizanti sunt potriviti chiar si pentru improspatarea aerului din masina, avand capacitatea de a-i oferi o prospetime de lunga durata, discreta, dar foarte persistent. Ce alegi? Mango si lamaie, Lavanda, Mango, Iasomie sau Mar condimentat?

Odorizant cu ventilator si umidificator

Plus de prospetime, miros intens, ultra persistenta si totul automat. Pe langa asta, avantajul marjor este acela ca aparatul indeplineste o dubla functie: aerosol care nu face zgomot si. Designul modern si elegant il transforma intr-un odorizant foarte versatil care poate fi folosit pentru utilizarea casnica, dar si pentru cea profesionala si comerciala. Paleta variata de arome oferita de distribuitorul autorizat alodorizantelor ecologice, Fre Pro ofera posibilitatea oricarei persoane sa se regaseasca intr-un parfum. De la Brad, pana la Lime si de la Alyen pana la Scandal. Acest odorizant cu ventilator si umidificator este produsul preferat clasat in top vanzari, iar toate persoanele care l-au achizitionat, il recomanda mai departe cunoscutilor.

Odorizant solid

Este foarte usor de folosit pentru ca nu are nevoie de baterii, cabluri, sau alte accesorii auxiliare. Este potrivit pentru orice fel de incapere si poti alege orice forma, marime sau culoare doresti pentru ca cei de la Fre Pro au o gama variata de astfel de odorizante.  Hang Tag au capacitatea de a improspata orice incapere din orice loc decizi sa il agati. Este usor de asezat in locurile mai putin accesibile si vizibile pentru ca sursa parfumului din casa ta sa ramana un mister pentru vizitatori. Eco Air este foarte eficient si igienizeaza si parfumeaza aerul timp de 30 de zile.

Odorizant auto

Este esential ca aerul din masina sa fie unul proaspat, curat, parfumat si cel mai important, pe placul celor care petrec timp in acest mediu. Nu doar gusturile soferului sunt cele care primeaza in alegerea odorizatului auto, ci trebuie sa se tina cont de toate persoanele care calatoresc frecvent cu acest mijloc de transport. In caz contrar, un odorizant ales la intamplare poate cauza stare de rau generala a pasagerilor. Printre cele mai importante criterii de alegere ale unui odorizant pentru masina se numara calitatea parfumantilor cu care este impregnat si persistenta. Majoritatea odorizantelor auto sunt inecacioase in momentul desigilarii si difuzeaza o cantitate mare de parfum timp de o saptamana, maximum. In acceasta perioada isi pierde treptat din intensitate si din capacitatea de improspatare a aerului. Indiferent daca le preferi pe cele care se pulverizeaza manual, automat sau care se asaza sub scaun, odorizantele auto marca Fre Pro sunt de o calitate superioara fata de celelalte existenta pe piata.

odorizante baie

Odorizante pentru baie

Locul cel mai predispus mirosurilor neplacute este toaleta. De aceea, este esential ca odorizantul folosit sa aiba capacitatea sa se “lupte” cu bacteriile care provoaca aceste neplacere si sa le anihilize, nu doar acopere. Odorizantele care doar le acopera nu au capacitatea de a persista timp indelungat si automat mirosul urat tinde sa revina intr-un timp scurt. O baie improspatata si fresh mereu ofera senzatia de confort si chiar de meditatie. Fie ca alegi odorizantele speciale pentru bazinul toaletei, cele cu clip sau le preferi pe cele care se lipesc, Fre Pro ofera o gama variata de arome, forme, culori si posiblitati de odorizare. Ultra calitatea produselor, persistenta indelungata, si faptul ca sunt impregnate cu parfumanti si uleiuri naturale, claseaza odorizantele pentru baie marca Fre Pro in categoria celor profesionale.

 

Un miros proaspat oriunde te afli iti ofera o stare de bine, de inspiratie, dar si zvacul de care ai nevoie in fiecare zi pentru a-ti indeplini sarcinile cu succes. O incapere aerisita si parfumata este ca o carte de vizita pentru orice fel de incapere. Cele mai bune odorizante sunt acelea bazate pe parfumanti si uleiuri naturale care nu irita caile respiratorii si care sunt dezvoltate pe principii ecologice. Fre Pro este distribuitor al odorizantelor de calitate superioara la preturi imbatabile care pune accent pe parfumul delicat si pe grija pentru sanatatea utilizatorilor.

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Odorizantele sunt nelipsite, la fel betisoarele, esentele si lumanarile parfumate. Sunt fan improspatare, inlocuiesc aromele si le folosesc in toata casa.
    Intru pe site sa vad ce pot lua.
    Multumesc!

  2. In ultima vreme m-au atras acele bețișoare si am luat pentru fiecare incapere din casa dar am inceput sa folosesc si uleiuri esentiale in aparat si miros tare bine!

  3. Si eu ador tot felul de odorizante!!!Imi place ca peste tot sa am mirosuri bune si sa ma simt relaxata de starea pe care mi.o da!Eu de obicei folosesc uleiurile esentiale naturale!Imi place mirosul de portocala,lamaie,lemon grass,ceai verde!

  4. Mereu imi place sa-mi parfumez casa asa ca sunt in permanenta cautare de noutăți de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.