Ootd- Cum am purtat balerini cu talpa Youfoam de pe Bonprix

V-am aratat in articolul trecut o tinuta eleganta realizata cu 2 articole vestimentare de pe Bonprix. Comanda trecuta a continut 3 produse, asa ca astazi revin cu impresii si mai multe poze despre acesti balerini cu talpa Youfoam din comanda.

Am multe perechi de incaltaminte de pe Bonprix si nu am fost niciodata dezamagita. Imi aleg intotdeauna marimea pe care o port si mi se potriveste perfect. Daca in cazul hainelor aleg cu o marime mai mica la incaltaminte nu se aplica acest principiu.

Balerini cu talpa Youfoam

Voiam ceva comod. De cand il am pe pici am cam renuntat la tocuri si aleg adesea incaltaminte comoda. Mi-au atras atentia acesti balerini dar si niste pantofi slipper tot in acelasi model. M-am hotarat greu. Dar am decis ca pana la urma sa aleg balerinii caci se preteaza si tinutelor cu fuste sau rochite. Dar vreau ca in curand sa-mi iau si o pereche de pantofi slipper, caci si aceia sunt tare, tare faini!!

Balerinii cu talpa Youfarm au un design tare feminin. I-am ales in nuanta rose dar pe site mai sunt disponibili si in nuanta albastru si gri. Materialul din care sunt realizati este imitatie din piele si prezinta perforatii ornamentale care arata foarte bine. Baretele ajuta la fixarea balerinilor pe glezne si se aseaza tare frumos. Sunt extrem de comode, materialul este moale. Totusi nu stiu de ce, la prima purtare mi-au facut bataturi la spate. E chiar ciudat, caci materialul este extrem de moale. Sunt convinsa ca se vor mai uza si nu voi mai avea aceasta problema. Talpa este plata si are o inaltime de 1,5 cm. Sunt ideale a fi purtate atat cu fuste, pantaloni dar si rochite. Pretul lor este extrem de accesibil, 80 lei.

Am ales sa ii combin cu pantalonii mei negri ce din fata par a fi fusta. Au un design foarte chic si mereu au primit aprecieri. In partea de sus am ales un top din satin si combinatia mi se pare potrivita pentru zilele acestea calduroase. Balerinii au completat perfect tinuta alaturi de o geanta micuta in aceeasi nuanta ca a lor.

balerini cu talpa youfoam

 

Deja m-am uitat pe site si am agsit niste lucruri tare faine. In urmatoarea comanda sigur imi iau ( inca ) o geanta caci tare faine si rezistente sunt gentile Bonprix.

Cum vi se pare tinuta mea de astazi? Ati purta astfel de balerini?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Foarte tare ținuta ta In întregime! M-a cucerit si sufar ca nu pot purta si eu pantalonii aceștia 🙂
    Si balerinii sunt foarte draguti. Sa le porți cu mare drag
    Așteptam următoarea comanda .

  2. Imi plac foarte mult balerinii si culoarea si modelul!Pantalonii scurti sunt deosebiti!!Vai ce imi plac!La partea de sus eu as fi ales un top mai pe corp!Mi se pare ca acesta nu prea se potriveste!Binenteles e doar o parere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.