Sampon cu cofeina pentru oprirea caderii parului Life Care

In ultima comanda Life Care mi-am ales cateva produse pe care le aveam de mult pe wishlist. De fapt, am ales un sampon pentru mine si alte doua produse pentru Stefan. Am asteptat cu nerabdare sa incerc acest sampon cu cofeina de la Life Care pentru ca recenziile de pe site sunt numeroase si toate pozitive. Asadar, am avut asteptari mari.

life care

Sampon cu cofeina si plante Bio Krauter 

Samponul este creat special pentru a opri caderea parului, intareste radacina si stimuleaza cresterea densitatii firului de par. Este potrivit pentru toate tipurile de par. Continutul bogat in cafeina impiedica pierderea parului, protejand radacina si conferind energia necesara cresterii sanatoase. Intareste firul de par, facandu-l mai puternic impotriva factorilor agresivi din mediu, astfel parul se aranjeaza mai frumos, fara sa mai arate tern si lipsit de viata.

sampon cu cofeina

Impresii dupa testare

Recunosc ca am avut mari asteptari de la el. Mai ales fiindca nici pretul sau nu este deloc mic. Ambalajul imi place, este practic si se foloseste usor. Textura samponului este asemenea unui gel si este nevoie de o cantitate mica pentru fiecare spalare chiar daca parul este foarte gras. Face spuma din abundenta si lasa parul foarte curat.

Unul dintre principalele sale plusuri este ca desi il folosesc de peste o luna nu am facut deloc matreata si nu am avut mancarimi ale scalpului. Imi place la nebunie cum se descurca parul dupa spalare chiar daca nu aplic balsam. Dupa ce se usuca parul, acesta se aranjeaza foarte frumos, e moale si catifelat. Referitor la caderea parului eu o sa fiu sincera si o sa va spun ca nu am vazut diferente. Nici nu am mari probleme in acest sens. Nu spun ca samponul nu este eficient, caci review-urile pozitive de pe site sunt dovada ca samponul isi face treaba bine. Probabil, in cazul meu, problema vine din interior, de la vreo lipsa de vitamine. Per total eu sunt foarte incantata de sampon, parul arata sanatos, lucios si se aranjeaza super bine. Nici nu mai e nevoie sa il aranjez cu placa.

Eu recomand sa il incercati. Daca aveti probleme cu caderea parului s-ar putea sa va ajute insa pana nu il testati nu veti sti rezultatul final.

Crema de corp pentru bebelusi cu aloe vera si plante Bio Krauter

 Crema de corp pentru bebelusi cu aloe vera si plante BIO Kräuter contine 99.78% INGREDIENTE NATURALE, lasand o aroma fina naturala pe zona unde este aplicata. Uleiul din germeni de grau BIO contine peste 23 nutrienti vitali pentru mentinerea sanatatii pielii, fiind bogat in vitaminele A, B, D si E. Textura fina a uleiului din samburi de caise BIO asigura o absorbtie rapida a vitaminelor in straturile pielii, fiind excelent pentru pielea inflamata sau uscata. Untul de shea BIO hidrateaza in profunzime pielea, avand totodata efect antibacterian si antiinflamator.

Mi-am dorit o crema de corp pentru Stefan care nu lasa pielea lipicioasa dar sa hidrateze in profunzime si sa nu ii provoace iritatii. Crema de corp este minunata! Hidrateaza foarte bine pielea, are un miros placut natural si am observat ca daca o aplic pe iritatii de pe corp aceastea dispar. Este o crema care trebuie sa fie neaparat in trusa de ingrijire a celor mici.

crema de corp bebelusi

In aceeasi comanda am recumparat pentru Stefan pasta de dinti gel cu aroma de capsune. Desi am incercat si alte branduri aceasta ii place cel mai mult si ii curata foarte bine dintisorii. O recomand cu incredere, aici veti gasi si alte detalii referitoare la ea dupa testare.

Acestea sunt produsele din ultima comanda Life Care. Cel mai curioasa am fost de samponul cu cofeina si nu regret deloc ca l-am incercat.

Voi ati incercat vreun produs din acestea? Aveti recomandari de la Life Care?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Imi plac produsele Krauter dar nu stiam ca fac si produse pentru bebelusi. Multumesc pentru pont!

  2. Nu am folosit prea multe produse de la ei,dar mi-au placut. Pe cele prezentate de tine nu le-am incercat

  3. Am folosit si eu cateva produse de la Krauter,dar dintre cele mentionate de tine nu am folosit!Nu am stiut ca au produse si pentru bebelusi!Mie imi cade f tare parul,poate ar trebui sa il incerc si eu!

  4. Eu am folosit doar pasta de dinti si cremele pentru tratarea durerilor, dar vreau si crema de corp pentru bebelusi pentru Dragos si sigur o sa ma dau si eu. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.