Tips: Cum se pot combina dresurile in sezonul rece

Desi vara este sezonul reprezentativ al rochiilor, asta nu inseamna ca de indata ce vremea a devenit mai rece, nu mai puteti purta rochii , fuste sau pantaloni scurti. Dimpotriva, va puteti pune in evidenta feminitatea purtand rochii si combinandu-le cu o pereche de dresuri potrivite.

meia.ro

Poarta rochia favorita in combinatie cu dresurile potrivite

Pe langa faptul ca dresurile au rolul de a ne proteja de temperaturile reci de afara, alegand un model inedit putem schimba total o tinuta banala intr-una de efect. Totodata, dresurile iti pun in evidenta picioarele. Pot ascunde imperfectiunile si pot da un aspect de picioare mai subtiri. In plus, daca profiti de ofertele online, cum sunt cele de pe Meia.ro iti poti cumpara dresuri de inalta calitate la preturi mult mai avantajoase. Astfel incat sa te bucuri in tot sezonul rece de dresurile favorite.

Dresurile incepand cu 40 DEN sunt cele mai potrivite in sezonul rece. Acestea sunt suficient de groase si tin de cald daca vremea este rece. In functie de temperatura de afara poti alege dresuri cu 40DEN, 100DEN sau chiar 500DEN.

dresurile

Cum se pot combina dresurile in sezonul rece

Dresurile negre

Dresurile negre sunt clasice si merg purtate in aproape orice combinatie.  Totusi este indicat sa evitati sa purtati dresurile acelea lucioase si alegeti-le pe cele mate de foarte buna calitate. Pentru efect de subtiere si alungire a piciorului este bine sa purtati dresurile negre in prelungirea pantofilor negri sau a cizmelor negre.

Dresurile colorate

Pentru a da o nota diferita tinutei tale poti opta pentru dresuri colorate. Daca alegi o tinuta all black poti alege o varietate de dresuri colorate: rosu, albastru, verde. Contrastul va fi minunat si sigur vei iesi in evidenta. La o tinuta in alb dresurile in culori precum blue sau vernil. Combinatia hainelor gri cu dresuri in nuante de roz este una extrem de reusita, asa ca o poti alege ori de cate ori simti.

Dresurile cu model

Si toamna puteti alege sa purtati dresuri cu model. Mai ales cand vremea nu este foarte rece. Atunci cand doriti sa purtati dresuri alegeti sa le purtati la tinute clasice. Altfel daca rochia sau fusta este foarte colorata si cu imprimeu, contrastul dintre dresul cu model tinuta nu va fi unul reusit.

Datorita dresurilor acum va puteti bucura din plin de rochiile sau fustele favorite pe toata perioada anului. Eu recomand sa fiti cu ochii pe site-urile de specialitate pentru a vana ofertele. 

Voi cum purtati dresurile? Alegeti combinatii clasice sau mai indraznete?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Imi plac dresurile de toate felurile,culorile,modelele.imi plac însă cele groase,cele subtiri nu imi plac prea tare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.