Tinute chic si comode cu produse de pe Meia.ro

In colectia mea de dresuri si sosete se afla de ceva timp produsele achizitionate de pe Meia.ro si le port cu mare placere de fiecare data. Stiti ca in ultima comanda mi-am facut stoc generos de dresuri si sosete fiindca aveau o perioada de reduceri foarte mari. Nu puteam rata sansa sa nu imi achizitionez dresuri si sosete de toate felurile.

Tinute chic si comode cu produse de pe Meia.ro

De fiecare data cand aleg sa port o tinuta stabilesc cu exactitate ceea ce se potriveste tinutei. De aceea, atunci cand aleg sa port tinute elegante, optez de fiecare data de sosete dres atunci cand port pantaloni sau blugi. Daca la rochiile tricotate port dresuri groase numai bune sa-mi tina de cald dar sa si arat bine, pentru tinutele in care aleg pantaloni trebuie sa aleg ceva elegant care sa se potriveasca tinutei. Asa ca aleg sosete dres de pe Meia.ro.

Mi-am achizitionat de pe site cateva perechi de sosete dres care pot fi purtate cu usurinta la orice tinuta. Am ales nuantele clasice, nude si negru insa pe site se gasesc si modele mai indraznete si mai vesele. O sa recunosc si o sa va spun ca am pus si eu ochii pe cateva.

In general atunci cand vreau sa arat bine si sa ma simt bine aleg dresuri. Cum ar arata sa porti la o tinuta usor eleganta cu sosete groase? Hmm..nu e deloc stilul meu. In plus, sosetele dres pot fi purtate atat la pantofi cat si cu botine sau cizme.

meia.ro

De ce sa alegi ciorapi si soseste dres de pe Meia.ro?

  • au modele diverse, variate;
  • preturi accesibile pentru orice buzunar. In plus, au mereu oferte tentante.
  • calitate foarte buna. Dupa purtari indelungate, acestea rezista foarte bine.

Eu sunt incantata de produsele achizitionate de pe Meia.ro. De fiecare data am facut achizitii reusite iar produsele rezista foarte bine in timp. In plus, au mereu reduceri mari. Chiar si in acest moment ne putem bucura de lichidari de stoc cu reduceri de pana la 80%.

Voi purtati sosete sau dresuri in mod obisnuit? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Ultima dată am luat dresuri de la Penti, am gasit oferte bune atât pentru mine cat si pentru pitică. De la Meia încă nu am cumparat

  2. Șosete din dres port mai mult primăvara și toamna, și în general cele subțiri culoarea piciorului.
    Dresuri groase port mai mereu, cu fuste sau rochii mai ales pentru ca îmi cere serviciul o ținută puțin mai office.

  3. Mai mult dresuri port, mai ales acum când e mai frig și ma îmbrac în rochii! Îmi plac alegerile făcute de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.