Invatati sa combinati colantii imitatie piele

Cand vorbim despre colanti imitatie piele, ne vine in minte un articol vestimentar foarte seducator, ce poate reprezenta o optiune si chiar o salvare in multe situatii diferite. In plus, colantii imitatie de piele costa foarte putin si pot fi gasiti la magazine precum sosetaria.ro. Magazinul ofera o gama larga de colanti ce pot fi purtati in ocazii din cele mai diverse. Astfel, pe site, veti gasi inclusiv colanti sport sau colanti luciosi, de optima calitate. Revenind la colantii imitatie de piele, cum pot fi asortati acesti colanti?

Cum pot fi asortati colantii imitatie de piele?

In primul rand, vrem sa facem o clarificare importanta: verificati bine daca acesti colanti acopera bine piciorul. In general, colantii din eco-piele nu prezinta dificultati speciale, deoarece tesatura este intotdeauna destul de puternica. Daca achizitionati colanti cu fata din imitatie de piele si spatele din material textil extensibil, verificati intotdeauna acest detaliu.

Colantii din imitatie de piele sugereaza imediat un sentiment de determinare si ne ofera o atitudine rock. Majoritatea femeilor ii iubesc si in garderoba lor trebuie sa se gaseasca cel putin o pereche. Pot fi purtati chiar si la birou, combinati cu un sacou serios si lung.

Colantii imitatie de piele sunt acel tip de imbracaminte care se preteaza la mai multe interpretari. Va propunem trei combinatii, dar variatiile pot fi infinite!

colanti imitatie de piele

Incercati-i cu un mini dress

Prima combinatie pe care ti-o propunem este perfecta pentru acest anotimp de tranzitie, mai ales daca locuiti in zone und este inca rece. Este, de asemenea, perfecta pentru cele care au probleme cu genuchii (gen reumatism) si, prin urmare, trebuie sa ii acopere cu ceva mai gros decat ciorapii de dama.

Tinuta consta in combinarea unei mini dress cu colantii imitatie de piele. Pe langa avantajele pe care le-am mentionat mai sus, va permit, de asemenea, sa profitati de rochiile mini pe care le aveti in garderoba si pe care, poate, nu va mai doriti sa le purtati pentru faptul ca sunt prea scurte. Acesti colanti insa trebuie sa fie simpli si foarte stramti. Cand se va incalzi, cu siguranta ii veti purta cu tricouri albe si conversi.

Pentru o tinuta eleganta, alegeti o pereche de pantofi negri cu toc, in aceeasi textura ca a colantilor si o geanta la fel. Mizati mereu pe combinatiile alb si negru. Nu veti da gres!

Indrazniti sa combinati pielea cu piele

Aceasta este o combinatie foarte puternica: sa zicem ca poate fi buna pentru o seara rock sau o iesire speciala. Inspirati-va de la Olivia Newton Jones in Grease. Veti arata fenomenal! Daca gasiti o bluza imitatie de piele, care are un decolteu adanc, pentru a evita efectul „prea mult”, incercati sa alegeti un maieu subtire din bumbac, tot negru, ce poate fi purat sub aceasta tinuta. Desigur, daca doriti, pentru o anumita seara, sa fiti extrem de indrazneata, pentru a participa la un concert Judas Priest, puteti lasa outfit-ul integral din imitatie de piele asa cum este, fara a acoperi nimic.

Purtati-i cu o camasa alba

Prin aceasta combinatie, revenim la o tinuta cu siguranta mai cotidiana. Cu acesti colanti imitatie de piele asortati o camasa alba, lasata libera sau innodata la talie. Pentru a da o nota chic, asortati o pereche de sandale cu paiete pentru seara. Schimband pantofii si geanta, adaugand un sacou, pantofi negri sobri si o geanta tip servieta, colantii pot fi, de asemenea, purtati cu usurinta la birou.

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Îmi plac mult acești colanți din imitatie de piele ,port și eu așa ceva ,mă simt foarte bine cu ei .Mulțumim pentru recomandări !

  2. Sunt tare frumoși dar nu sunt atât de îndrăzneață încât să port colanti din piele 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.