Danube Bloggers Meet- un eveniment plin zambete si multe cadouri

Asa cum bine stiti, in weekend am participat  la prima editie a evenimentului dedicat bloggerilor din zona Galati-Braila, Danube Bloggers Meet. Eu si colegele mele Ramona de la Rokolla, Catalina de la Portia de citit si Paula de la Lucruri privite de jos in sus am depus efort pentru a reusi sa organizam un eveniment de nota zece, de care toate cele 16 bloggerite prezente sa se bucure din plin.

 

Pentru a reusi sa punem la punct toate detaliile am inceput treaba inca din ianuarie. Mailuri cu propuneri pentru colaborari si sponsorizari au fost cu zecile, de mult timp si de multe lucruri au fost nevoie pentru a pune totul la punct. Insa cu calm, rabdare eu si colegele mele am reusit sa facem o treaba excelenta. Ni s-a alturat si Adriana de la Adrianaivan.ro pentru a realiza afisul evenimentului.

Danube Bloggers Meet- un eveniment plin zambete si multe cadouri

Inca de cand ne-am apucat de stabilirea detaliilor pentru eveniment am stiut ca gazda noastra va fi un restaurant renumit in Galati- Gamberetti. Colegele mele Catalina si Ramona au mai fost la restaurant si ne-au asigurat ca ne va fi pe plac. Si asa a fost. Design-ul restaurantului este unul tineresc, mobilat cu bun gust, personalul a fost extrem de dragut iar mancarea delicioasa!!

gamberetti

Sponsorii evenimentului

Dupa propunerile facute am primit atat raspunsuri pozitive cat si negative. Din fericire, am reusit sa stabilim detalii pentru o colaborare fructuoasa cu nici mai mult, nici mai putin de 52 de sponsori. Toti au fost extrem de generosi si au trimis fiecarei fete in parte cate un colet plin de produse pentru a le testa. Asa ca dupa o perioada de testare veti afla informatii pretioase despre produsele primite.

Si pentru ca un eveniment nu este complet daca nu aflam informatii noi despre frumusete, stil de viata am avut si cateva fete reprezentante ale unor brand-uri de renume.

Simona- reprezentantul brand-ului Pellamar

Brand-ul Pellamar este un brand cunoscut in Romania. De-a lungul timpului am testat produsele lor de care am fost tare mutumita. Asa ca la auzirea vestii ca Simona va poposi la evenimentul nostru nu am putut decat sa ma bucur. Simona a impartasit cu noi detalii si informatii din spatele brandului si de asemenea, ne-a aratat si produse ale unor game recent lansate. In plus, la plecare fiecare fata a primit un goodie bag!

Iuliana- reprezentantul brand-ului Farmasi

Farmasi e un brand drag mie, asa ca atunci cand am dscutat detaliile colaborarii noastre am stabilit ca Iuliana sa ni se alature evenimentului cu un stand de produse ale brand-ului. Am swatch-uit, am descoperit produse noi si ne-am distrat pe cinste.

Catalina Aron

Pentru mai mult suspans Catalina Aron a oferit la tombola cateva premii ce constau in cursuri de machiaj. Am aflat si cum se traseaza corect linia de tus dar si alte lucruri din sfera make-up-ului

M-am bucurat de o zi de sambata alaturi de colegele din blogosfera. Am ras, am socializat si am aflat lucruri interesante. Orele au trecut rapid, ne-am bucurat de mancare buna, muzica si la final am plecat incarcate cu de toate! De la cosmetice, haine, carti, accesorii delicate si pana la dulciuri. Un adevarat festin!

Le multumim din suflet tuturor brand-urilor care au decis ca ne fie alaturi sa sa le testam produsele ca mai apoi sa impartasim cu voi toate noutatile. Aceasta  fost prima editie si nu ne vom opri aici! 

Sponsorii evenimentului:

Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Foarte frumos a fost ,v-ați distrat de minune ,amintiri de neuitat și cadouri pe măsură !

  2. Putem spune ca am reusit un eveniment destul de frumos si bogat. Ma bucur tare mult ca am facut o echipa pe cinste. Sigur nu ne vom opri aici, asa ca vom avea de munca cev avreme apoi din nou, pentru urmatoarea editie a eveniemntului. 🙂

  3. Imi doream atat de mult sa ne revedem si am asteptat atat de mult evenimentul asta, iar acum am impresia ca a trecut atat de repede …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.