Ootd- Tinuta de primavara cu geaca de blugi de la Bonprix

Despre tinuta purtata la evenimentul Danube Bloggers Meet in care fusta Bonprix mi-a fost aliat de nadejde v-am vorbit deja. Si stiati inca de atunci ca urmeaza sa va arat un nou outfit cu piesa de rezistenta din comanda. Asa ca astazi va arat o tinuta de primvara cu geaca de blugi Bonprix numai buna pe purtat pe vremea frumoasa ce o sa vina

Tinuta de primavara cu geaca de blugi de la Bonprix

Am asteptat cu nerbadare vremea calduroasa ca sa pot scoate din garderoba hainele mai subtiri. Virusul acesta a dat peste cap intreaga lume si evitam sa iesim la plimbari in aceasta perioada. Am facut pozele inainte de toata situatia aceasta, fara sa anticipez macar ceea ce se va intampla. Sper sa fie totul bine pentru tara noastra si celalalte tari afectate.

Si ca sa mai uitam de necazul acesta, astazi va arat un articol vestimentar din ultima comanda de pe Bonprix pe care sigur il voi purta pana la epuizare. Aceasta este geaca de blugi care mi-a atras din prima ochii de cand am vazut-o pe site si eram convinsa ca mi se va potrivi manusa.

Imi plac mult de tot tinutele all denim. Totusi in garderoba pana in acest moment nu avem decat o jacheta de acest gen. Am remediat acest aspect achizitionand una din cele mai faine geci de blugi pe care o puteam alege.

Este o geaca foarte feminina de o culoare deschisa-albastru-stone. Ce mi-a atras atentia in mod special sunt manecile incretite pe umeri ce dau o alura mai feminina dar si faptul ca e pana in talie. E tipul de geaca ce poate fi purtata in zeci de combinatii. Atat cu blugi, cum am facut-o eu dar si cu rochii vaporoase si elegante. Eu mi-am ales marimea 36 pe care o port de obicei si mi-e perfecta. E una din cele mai bune alegeri pe care puteam sa o fac. Pretul sau e foarte bun raportat la calitate si design. O gasiti pe site pe toate marimile.

Am ales sa o port intr-o tinuta lejera, perfecta pentru plimbari. Un pulover oversized, jeansi deschisi la culoare si cizmele pana la genunchi au fost celalalte elemente ale tinutei. Si doar va spuneam ca geanta din aceeasi comanda va fi purtata foarte des, iata dovada!

geaca de blugi

bonprix

O tinuta care ma reprezinta pe deplin si in care ma simt foarte confortabil. Sunt tare curioasa ce impresii aveti?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Foarte frumoasă ținuta ,îmi place mult de tot geaca de blugi ,dar și gentuța este minunată ! Îți stă super bine !

  2. Ooo daaa! Știu ce zici! Și eu abia așteptam să scot hainele de primăvară! Îmi place nuanța gecii și bag de seamă că deși am colecție de geci din denim, nu am niciuna bleumarin.

  3. O geaca de blug imi lipseste din garderoba mea. Am si eu intentie sa-mi iau una. Sper ca pana la toamana sa reusesc sa-mi aleg ceva pe placul meu. Imi place mult outfit-ul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.