Publishing Office- magazinul online cu de toate pentru toti

Cumparaturile online imi sunt mult mai la indemana. De cativa ani incoace prefer sa comand aproape orice online. Lucrul acesta ma scuteste de un timp pierdut in magazine dar si imi ofera posibilitatea de a alege ofertele cele mai avantajoase pentru mine. Cumpar orice online, mai putin alimente, pe care prefer sa le iau din magazinele fizice.

De curand am descoperit un nou magazin online de birotica si papetarie-Publishing Office care mi-a atras atentia prin varietatea de produse pe care le ofera clientilor si ofertelor disponibile pe site astfel incat deja am o comanda plasata pe site.

publishing office

 

Publishing Office- magazinul online cu de toate pentru toti

Desi nu pot spune ca produsele de papetarie imi sunt imperios necesare in casa am nevoie de tot felul de lucruri din gama aceasta de produse asa ca era cazul sa imi fac stoc de produsele necesare. Pe Publishing Office chiar gasiti de toate! De la produse de organizare si arhivare, accesorii de birou, instrumente de scris, bibliorafturi,  articole din hartie sau orice e nevoie intr-un birou si pana la echipamente de protectie, produse de curatenie, rechizite scolare,  mobilier sau chiar produse alimentare.

Au o gama variata de produse, lucru care mi se pare un real ajutor astfel incat poti selecta exact ceea ce te intereseaza. Reduceri la multe produse iar livrarea se face in 24 de ore. 

Ce produse mi-am ales de pe Publishing Office

Ei bine, eu m-am axat in principal pe produse de curatenie fiindca de ele chiar aveam nevoie si nu dispuneam de timp sa merg in magazinele fizice. Iar mai apoi am cautat cu mare interes in categoria produselor cu articole scolare fiindca aveam nevoie de cateva lucruri pentru cel mic. Mi-ar fi trebuit si niste markere permanente dar le-am lasat pentru urmatoarea comanda.

Produse de curatenie

Mi-am ales in principal detergent de vase dar si de rufe. Am optat pentru produsele Sano pentru ca sunt favoritele mele, cele mai eficiente produse si am gasit pe site cateva variante pe care nu le incercasem. Fairy si Ariel sunt brandurile nelispite din casa si care imi sunt aliati de nadejde pentru curatenia zilnica. Toate produsele au avut preturi super bune.

detergenti

Produse scolare

Fiindca cel mic nu e la gardinita inca am nevoie de lucruri care sa ii atraga atentia si sa ii ocupe timpul. Asa ca am ales pentru el plastilina, creioane colorate normale si cerate, acuarele si un bloc de desen. Ei bine, nu va puteti imagina cat de incantat a fost. Plastilina o integreaza in activitatile lui zilnice si ii place la nebunie. Am facut niste alegeri super bune pentru ca produsele sunt chiar de calitate si preturile mie mi se par de bun simt.

Produsele alimentare

Ei bine, la capitolul asta nu mi-am ales mare lucru pentru ca nu aveam nevoie de multe produse. Dar am gasit cafeaua mea preferata Jacobs la un pret bun asa ca nu puteam rata sansa sa o adaug in cos.

Dupa plasarea comenzii produsele au ajuns super rapid si m-am putut bucura repede de ele. Daca si voi sunteti adeptii cumparaturilor online nu ezitati sa le treceti pragul. Veti gasi o sumedenie de produse necesare in orice casa.

Voi stiati de Publishing Office?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.