Estee Lauder, YSL si Nuxe- produse renumite la preturi mai bune pe Notino

Suntem aproape de mijlocul primei luni de toamna. Din fericire inca ne putem buucra de caldura si toamna nu si-a intrat deplin in rol. Totusi pentru a fi pregatiti de sezonul urmator, astazi vin cu niste recomandari tare faine de produse numai bune pentru toamna. Cu atat mai mult impartasesc impresiile cu voi, fiindca pe Notino pana pe 13 septembrie ne putem bucura de reduceri de pana 25% la brandurile selectate. Produsele despre care o sa va vorbesc se incadreaza la brandurile renumite si astfel pot fi achizitionate la preturi muuult mai mici.

notino

Estee Lauder, YSL si Nuxe- produse renumite la preturi mai bune pe Notino

Am ales sa va vorbesc despre 3 produse de la branduri diferite, de inalta calitate, care merita cu siguranta banii. Si ar fi pacat sa nu profitati de perioada acesta de reduceri substantiale.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place

Acest fond de ten face parte din categoria produselor Estee Lauder ce se bucura de 10% reducere. Acest fond de ten este unul din cele mai apreciate fonduri de ten. L-am avut mult timp pe wishlist pana in urma cu cateva luni cand mi-am spus ca e musai sa mi-l iau. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este un fond de ten de lunga durata si pe Notino este disponibil intr-o gama larga de nuante astfel incat este usor sa alegeti nuanta potrivita tenului vostru.

Eu am ales nuanta 1N2 Ecru si e nuanta potrivita pentru mine. Este intr-adevar un fond de ten de lunga durata, rezista pana la 12 ore si arata impecabil pe ten. Desi am avut ceva temeri referitoare la aaspectul tenului dupa aplicarea sa, inca de la prima folosire am ramas uimita! Se aplica foarte frumos, cu buretelul prefer eu, si nu incarca deloc tenul. Nu lasa efectul acela de masca si desi este un fond de ten de lunga durata, poate fi folosit chiar si in zilele obisnuite pentru ca nici nu se simte pe fata. In schimb, tenul arata ca de portelan! Are efect natural, semimat, nu astupa porii, acopera foarte bine imperfectiunile tenului si in plus, rezista la caldura si umezeala. Eu il aplic de obicei in cantitate foarte mica, dar avand o textura fluida poate fi aplicat si in doua straturi. Ca un plus, are SPF 10.

Este clar, produsul meu favorit in materie de fonduri de ten si cu siguranta merita pretul pe care il are. Faptul ca acum e la reducere e un super avanataj. Asa ca daca si voi aveati pe wishlist acest produs, recomand cu incredere sa ii acordati o sansa.

estee lauder

Yves Saint Laurent Libre

Acesta este un parfum care m-a cucerit de la primul puf aplicat. Acum se bucura de o reducere de 20%. Este un parfum floral, cu acorduri de lavanda. Compozitia parfumui debuteaza cu esente de portocal, ilustrate de petitgrain, impreuna cu acorduri de lavanda isotite de ulei de mandarina si coacaza neagra. Simfonia finala este data de vanilia calda, cu mosc, chihlimbar si cedru.

Mi se pare un parfum potrivit pentru sezonul mai rece, ca toamna. Un singur puf si starea de bine iti este asigurata. Este un parfum luxos, potrivit pentru femeile puternice. Rezista foarte bine, ore intregi fara a-si diminua esenta. Imi place tare mult!

libre

Nuxe Huile Progidieuse Or

Acest ulei multifunctional cu sclipici pentru fata si corp Nuxe este o incantare! Se afla in aceasta perioada in categoria produselor reduse cu 10%.  Acest ulei poate fi folosit pe intreg corpul. Regenereaza si hraneste pielea in profunzime, confera pielii o stralucire frumoasa si ii reda finetea matasoasa. Are un miros delicios, cu note de flori de portocal, de magnolie, vanilie si lemn ce iti invaluie simturile.

Cei de la Nuxe au si varianta de ulei simplu insa eu am ales varianta cu sclipici pentru ca mi se pare ca pielea arata atat de bine cu particulele aurii din compozitia sa. Il recomand cu mare drag.

nuxe

Acestea sunt cele 3 produse renumite care se afla in topul produselor mele favorite. Au preturi ceva mai mari decat produsele obisnuite dar calitatea intrece. Asa ca reduceri de pana la 25% valabile pana pe 13 septembrie sunt binevenite pentru a face achizitii de produse de calitate dar la preturi mai bune.

 

Voi ati incercat aceste produse? Daca nu, care va tenteaza cel mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Aceste produse nu le am folosit , numai lucruri tare bune am citit despre ele , sigur mi ar placea sa le folosesc !

  2. Fondul de ten as incerca . Eu am un magazin de unde imi cumpăr, dar este foarte departe de mn si chiar as vrea sa incerc . Nu pot sa folosesc orice fond de ten pt ca imi apare cojite de la unele . Mulțumim pentru recomandare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.