Protejeaza-ti familia alegand produse dezinfectante de la Hygienium

Anul acesta este un an diferit din toate punctele de vedere. Daca inceputul anului parea ca ne rezerva o normalitate, cateva luni mai tarziu toate au fost date peste cap. Coronavirusul este acel virus care a destabilizat intreaga lume si din cauza lui acum suntem obligati sa ne protejam mai mult si sa avem grija de noi si de cei din jurul nostru mai mult decat o faceam de obicei.

Protectia si igiena mainilor a fost dintotdeauna prezenta insa acum mai mult ca niciodata trebuie sa avem grija ca dupa fiecare iesire sau atingere a unor lucruri ce nu sunt ale noastre sa ne dezinfectam. Apa si sapunul sunt cei mai buni inamici ai virusurilor si bacteriilor, inclusiv ale coronavirusului. Insa ce facem atunci cand nu avem la indemana apa si sapun? Cautam solutii eficiente, menite sa ne protejeze asa cum sunt gelurile dezinfectante si servetelele umede dezinfectante.

gel dezinfectant

Dar ce facem cand in perioada acesta s-au afirmat o groaza de firme fantoma care vand tot felul de produse dezinfectante ce nu sunt avizate? Apelam la firmele consacrate care ne-au oferit astfel de produse inca de dinaintea pandemiei. Unul din brandurile pe care eu le recomand este Hygienium. Acesta este unul din putinele branduri de dezinfectant avizate de Ministerul Sanatatii si este prezent pe piata de 7 ani.

hygienium

Protejeaza-ti familia alegand produse dezinfectante de la Hygienium

Fie ca optam pentru un gel dezinfectant pe care il purtam dupa noi fie in geanta, bagaj, masina, fie ca suntem in cautarea unui dezinfectant suprafete, cei de la Hygienium ne ofera produse de calitate in diverse gramaje, alegand optiunea cea mai buna pentru noi.

dezinfectante

Eu aleg dintotdeauna produsele Hygienium pentru ca pe langa faptul ca sunt accesibile la pret, eficiente acestea respecta standardele de siguranta recomandate. De curand mi-am facut stocul de astfel de produse dezinfectante de pe Lolliboni.com fiindca mi-a fost mai la indemana sa le comand online si le-am gasit si la preturi bune pentru bugetul meu. Bineinteles, produsele Hygienium se gasesc si in magazine de colt, marketuri precum Gloria Market din Galati si Braila. In plus, cei d ela Hygienium au si altfel de produse, asa cum sunt cele antitantari sau iritatiilor provocate de acestia. Extra, am adaugat in cosul de cumparaturi si un produs pentru curatarea tututor ecranelor.

gloria market

Noua nu ne lipseste gelul dezinfectant si nici servetelele umede dezinfectante din geanta, din masina si nici din casa. Desi apa si sapunul sunt principalii aliati pentru igiena, este bine ca astfel de produse sa nu ne lipseasca, mai ales pe timp de pandemie.

 

Voi stiati de produsele Hygienium?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. De la Hygienium nu am încercat absolut nimica,dar folosesc dezinfectant ,este nelipsit în aceste momente .

  2. Da si eu folosesc mereu. Am in masina un tub si șervețele, în geanta , acasa . Peste tot tin cu mn pt ca nu sti cand ai nevoie . Mulțumim pt articol!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.