Masca de fata – alegerea potrivita pentru rasfat zilnic sau inainte de petrecerea de Halloween

Mi-am propus ca incepand cu aceasta perioada sa ma rasfat mai mult. Imi doresc ca atat pielea, tenul cat si parul meu sa aiba parte de un rasfat complet, mai des decat o faceam pana acum. Pentru ten vreau sa folosesc de 2-3 ori pe saptamana o masca de fata, iar parul sa fie rasfatat cel putin saptamanal cu o masca intens hidratanta. Imi va iesi sau nu? Eu zic ca da, mai ales fiindca zilele trecute curierul m-a surprins cu un colet supriza de la 7th Heaven, potrivit pentru petrecerea de Halloween. Si nu numai, zic eu! Caci nu doar de Halloween sau de vreo sarbatoare speciala trebuie sa ne rasfatam.

7th heaven

Masca de fata – alegerea potrivita pentru rasfat zilnic sau inainte de petrecerea de Halloween

Eu cunosc de mult timp mastile de fata 7th Heaven si de-a lungul timpului m-am bucurat de beneficiile lor. Ce imi place la brand-ul 7th Heaven este faptul ca au o gama varieta de masti de fata, potrivite nevoilor fiecarui ten. Eu sunt mandra posesoare de ten gras, astfel incat fiecare masca de fata pentru ten gras de la ei mi-a facut tare mult bine.

masca de fata

Si cum parca cei de la 7th Heaven au aflat ca vreau sa ma rasfat mai des cu astfel de produse, mi-au pregatit un colet deosebit care pe langa cateva produse necesare petrecerii de Halloween ce sta sa vina, mi-au pus cateva masti tare, tare utile. Astfel, in perioada urmatoare parul si pielea mea vor avea parte de cea mai frumoasa ingrijire.

Daca mastile de fata imi sunt cunoscute, mastile pentru par si cele pentru ingrijirea picioarelor sunt o noutate absoluta asa ca vreau sa le pun la treaba cat mai curand.

masca 7th heaven

De ce sa alegem 7th Heaven?

Ei bine, stim cu totii ca e important sa folosim cele mai bune produse pentru pielea noastra. Iar 7th Heaven are grija de noi de mai bine de 30 ani de cand sunt pe piata. Ei lupta impotriva testarii cosmeticelor pe animale. Toate produsele lor sunt acreditate cruelty free pentru ca ei cred ca frumusetea incepe din interior. De asemenea 7th Heaven sarbatoreste diversitate si au creat o gama variata de masti faciale, potrivite pentru toti, in functie de necesitati dar si de inspiratie traditionala, din toate colturile lumii si fiind super rapid de folosit chiar si atunci cand suntem pe fuga.

Asa ca daca si voi vreti sa va rasfatati cu produsele lor, inainte sau dupa petrecerea de Hallowen sau in orice alta zi, alegeti masca potrivita pentru voi si relaxareeee!! Sa stiti ca mastile lor le gasiti si pe elefant.ro.

Eu am arsenalul pentru ingrijire, voi cum va rasfatati? Ati incercat mastile lor?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Încă nu am incercat nici o mască de la 7th Heaven ,dar îmi plac mult măștile în general,folosesc și eu de 2 ori pe săptămână măști ! Să te bucuri de ele draga mea ,foarte drăguțe .

  2. Am incercat măștile lor,dar nu stiam ca au și alte măști în afara de cele pentru față. Cea pentru par ma tentează cel mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.