Plaja.biz- modele superbe de costume de baie la preturi avantajoase

Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt genul care isi face iarna car si vara sanie, stiti vorba aia. Mai ales atunci cand imi aleg imbracaminte. Asa s-a intamplat si cu una din cele mai recente achizitii, un nou costum de baie de pe plaja.biz. Stiu..stiu, vremea nu e tocmai prielnica, ba chiar in acest moment ploua serios, insa nu m-am putut abtine atunci cand am vazut ce modele faine au pe site. Plus ca mi se pare mult mai avantajos sa cumpar haine de extra sezon pentru ca in felul acest ma pot bucura de articole dragute dar la un pret mult mai mic.

Plaja.biz- modele superbe de costume de baie la preturi avantajoase

Despre plaja.biz sunt convinsa ca ati mai auzit, ba chiar am si eu un articol dedicat pe blog. Este un magazin online ce ne ofera o gama larga de articole de vara. Fie ca vorbim despre costume de baie sau rochii de plaja, aici este locul de unde chiar ne putem alege ceva pe placul nostru.

Ce-mi place la magazinul plaja.biz este faptul ca gasim modele superbe de costume de baie, potrivite pentru orice tip de silueta. De la modele simple, clasice la modele jucause in imprimeuri colorate. E usor sa ajungi la categoria dorita pentru ca pe site gasim selectate tipurile de costume de baie, astfel incat sa mergem tintit la tipul de costum pe care ni-l dorim si care credem ca ne avantajeaza.

Un alt lucru care imi place e pretul super avantajos. In general, din ce am vazut pe alte site-uri preturile sunt destul de mari chiar si in perioada asta. Dar pe plaja.biz acum ne putem bucura de extra reducere. Si am profitat, caci astfel nu se putea.

Asa a ajuns la mine un costum de baie in doua piese care imi place la nebunie. Am ales o culoare neon, numai buna pentru concediul de anul acesta. Este tare frumos in realitate, identic ca pe site si foarte bine lucrat. Raportul calitate-pret este excelent. Acum astept doar sa vina vara si sa ma pot bucura de el.

plaja.biz

Si voi sunteti ca mine? Va cumparati iarna articole de vara sau invers? Cum vi se pare costumul de baie ales de mine?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Este super fain costumul .De multe ori cumpăr și eu la fel ,vara imi iau haine pentru iarnă și iarna îmi iau ptr.vară .Să-l porți cu plăcere .

  2. Da!!!Si eu sunt asa si imi cumpar iarna produse la oferta pentru vara care va veni!Ce modele frumoase poate sa fie pe acest site!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.