Roller facial- accesoriul de skincare pentru masaj facial cu beneficii pentru ten

Femeile acorda o atentie sporita ingrijirii pielii. In special ingrijirii tenului fiindca fiecare dintre noi isi doreste un ten frumos, care sa radieze iar ridurile sa apara cat mai tarziu. Pe langa o rutina bine stabilita pentru ingrijirea tenului, in functie de necesitatile acestuia, mai putem folosi si diverse accesorii de skincare precum derma roller, piatra gua sha sau roller facial. Din curiozitate, am testat si eu unul din aceste accesorii, acela fiind roller-ul facial care incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut.

Roller facial- accesoriul de skincare pentru masaj facial cu beneficii pentru ten

Acest tip de accesoriu, roller facial a devenit din ce in ce mai cautat de femei. Il gasim adesea in online, pe Notino de exemplu, in diverse marimi, culori sau de la brand-uri renumite. Pe langa beneficiile aduse pielii, rola din piatra jad ofera un moment de relaxare.

Ce este rola pentru masaj facial?

Este un dispozitiv cu maner subtire, din metal cel mai adesea, iar la capete dispune de doua role de dimensiuni diferite: una pentru masajul fetei, celalata pentru zona ochilor. Se gasesc si role de masaj facial doar cu un singur capat, asa cum am si eu. Nu este un dispozitiv invaziv si este super accesibil la pret.

roller facial

Beneficii rola de masaj facial:

  • confera tenului stralucire;
  • utilizarea sa regulata ajuta la diminuarea ridurilor;
  • calmeaza si relaxeaza tenul;
  • conturul fetei va fi mult mai bine definit;
  • utilizarea sa este simpla si facila, o putem folosi oricand, in orice moment al zilei.

Roller-ul facial se utilizeaza dupa curatarea tenului prin rotirea acesteia asupra pielii. Dupa masajul cu aceasta rola, putem folosi crema de fata preferata, serul sau chiar o masca iar tenul va arata si mai bine. Acesta este un accesoriu foarte usor de folosit insa pe langa efectele relaxante, va oferi tenului nostru un plus de frumusete daca va fi utilizat regulat.

Daca vreti si voi un astfel de accesoriu sa stiti ca pe Notino il puteti gasi in diverse variante, in functie de bugetul pe care il aveti disponibil.

Ce parere aveti de un astfel de acecsoriu? Ati folosit pana acum?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Nu l-am folosit,doar ce am văzut ce se zice despre el mi se pare un dispozitiv minunat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.