5 produse pentru machiajul ochilor ce nu trebuie sa lipseasca din trusa unei femei

Consider ca machiajul este un aliat pentru orice femeie care isi doreste sa arate bine. Bineinteles, nu trebuie sa exageram si sa realizam machiaje extravagante in viata de zi cu zi. Insa putina culoare si putin machiaj nu strica niciodata. Ba chiar mai mult, machiajul ne pune in evidenta trasaturile frumoase, ne ascunde micile imperfectiuni dar ne ajuta si sa avem mai multa incredere in noi.

Trusa unei femei nu trebuie sa contina neaparat zeci de produse, cateva sunt suficiente pentru a reusi sa ne aranjam si sa aratam bine. Pe langa un fond de ten sau un bb cream, machiajul ochilor este extrem de important si ne ajuta sa ne punem in evidenta frumusetea.

5 produse pentru machiajul ochilor ce nu trebuie sa lipseasca din trusa unei femei

Bineinteles, fondul de ten si un ruj/ lipstick sunt la fel de importante insa ochii pot fi pusi frumos in evidenta de cateva produse, pe acre orice femeie ar trebui sa le aiba. Nu trebuie sa fie exagerat de scumpe dar trebuie sa fie calitative.

Mascara pentru gene

Indiferent ca vrem un machiaj sofisticat sau unul simplu, mascara pentru gene este nelipsita. In functie de forma ochiului, de cat de dese si lungi sunt genele noastre putem alege o mascara care sa ne evidentieze frumos privirea. Daca vrem gene mai lungi optam pentru mascara de alungire, pentru gene mai voluminoase optam pentru mascara de volum. Insa pe piata sunt tipuri de mascara ce ne pot oferi atat alungire cat si volum.

Fard de pleoape

Fardul de ploape are rolul de a pune in evidenta culoarea irisului. In functie de eveniment sau locatie putem alege farduri de pleoape mai intense, ori mai neutre, astfel incta intregul machiaj sa arate armonios.

Eyeliner

Desi este destul de dificil sa trasam de fiecare data o linise de tus perfecta, putin exercitiu ne va perfectiona. Nimic nu se compara cu un machiaj in care linia de tus accentueaza privirea.  Asa ca trebuie sa avem grija ca din trusa noastra sa nu lipseasca un eyeliner negru sau colorat, dupa preferinte.

Creion pentru conturul ochilor

Desi eyelinerul nu il folosim zilnic, ochii pot fi conturati cu ajutorul unui creion in nuanta favorita. Fie ca e un eveniment mai select sau o iesire in parc, un creion va pune frumos in evidenta nuanta ochilor si intregul machiaj.

Machiaj pentru sprancene

Sa nu uitam de sprancene, caci ele sunt cele care ne schimba in totalitate trasaturile fetei. E important sa le fixam si sa le oferim putina culoare asa ca o mascara pentru sprancene este cea mai buna alegere. Sau putem opta pentru un creion tip marker.

Pentru toate aceste produse dar si multe alte produse pentru machiaj, puteti accesa site-ul mycosmetics.ro si veti gasi o gama variata din care puteti alege. Important este sa optati pentru produse de machiaj pe care le veti folosi zilnic si cu ajtorul carora sa va puneti in evidenta trasaturile frumoase.

Mie nu-mi lipsesc din trusa de machiaj produsele pentru ochi, caci acestea sunt indispensabile pentru un machiaj reusit.

Voi folositi astfel de produse?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.