De ce un tratament vergeturi cu laser este eficient

Vergeturile sunt acele dungi inestetice, cu aspect de cicatrici, de culoare rosie, violet sau alba, ce apar in special in zona abdomenului, in timpul si dupa sarcina si nu numai. Cea mai buna aparare impotriva vergeturilor este sa te asiguri ca pielea isi pastreaza elasticitatea maxima pe tot parcursul sarcinii. Acest lucru se realizeaza prin mentinerea
pielii bine hidratata. Dupa ce ati nascut, daca vergeturile totusi s-au instalat, poti apela la un tratament vergeturi.
Consumul de apa suficienta (aproximativ2 litri pe zi) este esential pentru a-ti intari si reinnoi pielea. Daca acestea nu functioneaza, poti cu incredere incerca un tratament vergeturi laser. Acesta poate fie fectuat in clinici specializate precum Yiara. Medicii de aici folosesc cea mai buna aparatura pentru tratament cicatrici laser si rezultatele se vor vedea chiar dupa primele sedinte.


Totodata, pentru a preveni vergeturile ar fi bine sa:

-Ai o dieta bogata

Fibrele de colagen si elastina din piele sunt necesare pentru a mentine pielea ferma si, cu cat acestea sunt in cantitate mai mare, cu atat este mai putin probabil ca pielea sa se rupa si sa apara vergeturile. Prin urmare, are sens sa consumam alimente bogate in vitamina E si C, zinc si silice, care ajuta la formarea colagenului. Vitamina C, in special, este un antioxidant important care ajuta la protejarea tesuturilor impotriva deteriorarii. Se spune, de asemenea, ca vitaminele B2 (Riboflavina) si B3 (Niacina) contribuie la promovarea si mentinerea sanatatii pielii.

– Practici exercitii fizice regulate

In plus fata de cresterea nivelului de energie, reducerea schimbarilor de dispozitie, imbunatatirea perioadelor de somn, imbunatatirea imaginii de sine generale si exercitiile fizice pot ajuta la prevenirea vergeturilor. Exercitiile fizice imbunatatesc circulatia, care mentine pielea elastica si mai capabila sa se intinda pe masura ce creste. Aceasta
circulatie imbunatatita reduce, de asemenea, posibilitatea aparitiei venelor varicoase si a gleznelor umflate in timpul sarcinii.

Totodata, este important sa intelegem ca vergeturile sunt complet normale si nu trebuie sa te simta rusinat atunci cand ele apar, de asemenea, este necesar ca fiecare sa cunoasca sau sa descopere motivele pentru care acestea si-au facut aparitia si cum pot fi estompate sau eliminate cu ajutoruldiverselor tratamente care ne sunt propuse. Astazi, tehnologia avansata ne permite sa scapam rapid si sigur de vergeturi cu ajutorul laserului, un instrument sigur si eficient.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.