Produsele mele preferate pentru ingrijirea si machiajul tenului de la Estee Lauder

Sunt posesoarea unui ten gras si am grija ca atunci cand imi aleg produse atat pentru ingrijire cat si machiaj, sa aleg cele mai bune optiuni, stfel incat sa am un ten ingrijit si sa arate cat mai bine posibil. Desi trebuie sa recunosc faptul ca nu cumpar de fiecare data produse high-end, ci aleg si produse mai accesibile la pret, sunt totusi cateva produse de care nu ma despart si prefer sa investesc mai mult. Unul din brand-urile mele favorite este Estee Lauder si am cateva produse de care abuzez de cand le-am descoprit si nu intentionez sa ma despart prea curand.

Produsele mele preferate pentru ingrijirea si machiajul tenului de la Estee Lauder

Daca in urma cu ceva ani m-as fi indreptat catre produse mai accesibile la pret, am decis sa tenul si pielea mea au nevoie de produse eficiente si ca merita sa investeasc in produse de buna calitate. Astfel incat, rutina mea minimalista contine cateva cateva produse ale brandului Estee Lauder.

De la brandul Estee Lauder am doua produse favorite si anume: Estee Lauder DayWear Matte si Estee Lauder Double Wear Stay-In- Place.

Estee Lauder DayWear Matte Oil control

Estee Lauder DayWear Matte Oil control este un gel crema hidratant matifiant potrivit pentru piele normala si mixta. Desi am tenul gras mi s-a potrivit de minune si mie. Este un podus de top, din punctul meu de vedere. Incepand cu ambalajul, care este unul luxuriant si pana la textura produsului. Este un gel crema usor, ce se simte ca o atingere delicata, catifelata. Dupa aplicarea gelului, tenul se simte atat de fin si moale, incat nici nu pot descrie senzatia. Asigura o hidratare de lunga durata, lasa tenul radios dar matifiat, se absoarbe rapid si nu astupa porii. Este de departe una din cele mai bune creme pe care eu le-am incercat si merita din plin fiecare ban.

Estee Lauder Double Wear Stay-In- Place

Despre fondul de ten Estee Lauder Double Wear Stay-In- Place v-am mai vorbit si stiti ca este deja favoritul meu inca de la prima aplicare. Este un fond de ten rezistent la transfer si de lunga durata. Este potrivit pentru machiajele de seara insa eu il folosesc si ziua, aplicand doar foarte putin produs astfel incat obtin o acoperire mare dar fara sa-mi simt incarcat tenul. Este de departe fondul de ten numarul 1, acoperirea este foarte mare, dar nu imi simt tenul incarcat nici chiar atunci cand il folosesc pentru machiajele de seara. Rezista cu brio si la temperaturi ridicate, nu oxideaza, acopera imperfectiunile si uniformizeaza tenul. Daca nu l-ati incercat, merita din plin sa-i dati o sansa!

Voi ce produse high end preferate aveti?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.