Ootd- Galben pentru o vara incendiara

Cu tinuta de astazi inchei seria tinutelor. Am avut o gramada de haine noi primite la sfarsitul lunii trecute si am reusit sa vi le arat aproape pe toate, cateva dintre ele nu mi s-au potrivit ca si marime asa ca nu a avut cum sa fac poze. Acum astepto noua serie de articole vestimentare si nu numai.

Astazi va arat o noua salopeta. Da! In articolele trecute ati vazut ca din 4 salopete comandate, 3 i le-am dat surorii mele. Ma bucur ca macar una din ele mi s-a potrivit si mie, atat ca si marime aleasa cat si ca lungime. Salopeta galbena inflorata imi place maxim! Este cu siguranta un must-have in acest sezon si ma bucur ca o pot purta inca mult timp fiindca vremea e tare prietenoasa.

Salopeta este cu umerii goi si e facuta dintr-un material placut la atingere, pe dedesupt prezinta captuseala pentru a nu se vedea toate cele. Am nimerit bine marimea, m-am ghidat ca de obicei dupa masuratorile de pe site si nu am dat gres. In talie prezinta elastic, asa ca daca mai sunt cativa cm in plus in aceasta zona, nu e o problema, caci se muleaza perfect. Imi place si lungimea, nu e lunga deloc insa e acceptabila, m-am simtit comod purtand-o. Pentru incaltari am ales sandalele cu pom-poms, foarte comode, nu le-am purtat de prea multe ori pana acum si mi s-a parut ca merg de minune, culori vii+imprimeu aztec=love!

Cred ca e o tinuta ce reprezinta foarte bine vara prin culorile alese.

Desi nu e integrata in tinuta, fiindca a ajuns de curand, vreau sa va arat si un clutch elegant perfect pentru evenimentele speciale. L-am achizitionat fiindca am cateva nunti si mi-a placut mult acest clutch. Imi plac aplicatiile florale si datorita culorilor o putem integra in multe tinute. Este super incapatoare si prezinta si bareta pentru umar. Desi e un clutch elegant, merge foarte bine si la o tinuta casual-chic daca stim sa o integram. Pretul nu e foarte mic dar merita achizitia. Cum vi se pare?

Astept cu drag impresiile voastre despre tinuta de astazi!

Salopeta

Floral print romper

Clutch

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Ce draguta e salopeta asta. De sandale nu mai zic. Le-am mai vazut si le adooor!

  2. Băi, mă înnebunești cu salopetele astea 😛 dar te si prind foarte bine, eu daca-mi pun una, arata ca o balena cu chiloti…

  3. imi place cum vine pe tine ,ar fi cam prea scurta pentru gusturile mele ,iar galbenul nu este printre culorile mele preferate dar pe tine te prinde bine ,poze reusite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.