Am luat parte la Galati Beauty Swap#3

Dupa cum bine stiti, duminica- 5 august a avut loc intalnirea cu numarul 3 al bloggerilor din zona Galati-Braila, Galati Beauty Swap #3. Ca si celalalte doua editii, GBS1 si GBS2, Ioana din spatele blogului One Day Butterfly Blog a fost organizatoarea evenimentului si a reusit sa adune 20 fete frumoase si o multime de sponsori generosi, de data aceasta intrecandu-se pe sine si facand o treaba la fel de buna sau chiar mai buna ca la celalalte doua editii.

Cum a decurs intalnirea Galati Beauty Swap #3

Evenimentul a avut loc intr-o locatie prietenoasa, 55 Pub, un loc cu muzica Jazz de calitate, mancare buna si bautura delicioasa. Au un Frappe absolut fantastic!!

Am decis sa ne intalnim de la ora 11 pentru ca Ioana ne-a pregatit cate o sedinta foto pentru fiecare fata in parte cu produsele primite din partea sponsorilor. Geo a fost cea care a facut pozele si toate fetele suntem incantate de rezultat! Cata rabdare a avut Geo cu noi! Sa pozezi 20 de fete pretentioase cu fiecare pungulita in parte, nu e chiar atat de usor, dar a facut o treaba minunata.

Ca invitati speciali i-am avut pe domnii de la Regivero, Samuel Maran si Iulian Pasare. Acestia ne-au vorbit despre cat de multa munca este in spatele unui produs inainte de a fi lansat si cate teste sunt necesare pentru a obtine un produs de calitate. Abia astept sa vad ce rezultate obtin cu produsele lor, mai ales fiindca am probleme cu caderea parului.

A fost o intalnire minunata, am vorbit mult cu fetele, am schimbat impresii si am facut o multime de poze, pentru a avea amintiri frumoase.

Fiecare dintre noi a primit o multime de produse, sponsorii au fost foarte generosi si acum avem material pentru blog in urmatoarea perioada. Din nefericire, se pare ca doi dintre sponsori, mai exact: Bio Boutique si Naturway nu si-au respectat promisiunile facute desi au aparut pe afisul de promovare al evenimentului.

Ma bucur ca am putut lua parte si la aceasta editie, Ioana a facut o treaba excelenta. Cu Ramona si Cata vorbesc zilnic online asa ca m-am putut bucura de cateva ore impreuna cu ele. Am socializat cu toate fetele si am impartasit impresii, abia astept sa le vad din nou. Toate sunt niste dragute si fac treaba buna cu blogurile!

Acum sa avem inspiratie si abia astept sa va spun impresiile legate de produsele primite de la sponsori, caci da.. sunt muuuulte!!! Am castigat si doua tombole, asa ca sunt mai mult decat multumita.

Sponsorii evenimentului au fost:

Amargan Hair Therapy Romania, Arboria Plant, Apiland, Amalia.ro, All 4 Clean Beauty, Bioderma, BeautyOne, Bio Aleea, Biorita, Caress Society, Elemental, Golden Rose, Green Cosmetic, Herbagen, Lambre, MarkScrub, Naturisti, Perspirex, Pellamar, Regivero, Sano, Valentino Cosmetics, Yumm.

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut. Mi-a facut placere sa paarticip si eu la acest eveniment minunat unde am invatat lucruri noi si am cunsocut multe fete dragute.

  2. Va urmaresc inca de la prima editie si vreau sa zic ca imi place foarte mult cum e organizat evenimentul. Pacat ca stau asa departe ca tare as veni si eu sa va cunosc 🙂

  3. Foarte frumos evenimentul, de fapt toate evenimentele la care participați, de care am aflat eu în ultima vreme. Majoritatea sponsorilor sunt drăguți, mai există și excepții ca peste tot, importantă este întâlnirea, evenimentul.
    Felicitări!

  4. V-am urmarit postarile din Social Media si chiar ti-am admirat salopeta. Lipseste Paula din peisaj, dar vad ca v-ati distrat bine si fara ea. Pe cand editia a patra?

  5. S-a vazut din poze ca v-ati simtit foarte bine, asteptam pe viitor sa vedem noutatile primite.

  6. Ma bucur de fiecare data cand citesc despre Galati Beauty Swap chiar daca imi pare rau ca nu am ajuns si eu pana acum la eveniment ca sa va cunosc, dar mi-am propus si cine stie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.