Dresuri si ciorapi dama la preturi accesibile de pe Meia.ro

Anul trecut am profitat de super oferte de Black Friday. Una din cele mai bune comenzi de Black Friday a fost de pe Meia.ro. Am gasit reduceri mari si perioada de reduceri a fost destul de lunga, astfel incat toata lumea s-a putut bucura de produse reduse substantial.

Meia.ro

Meia.ro este un site online ce ne pune la dispozitie o gama variata de dresuri dama dar si ciorapi dama. Se gasesc modele diverse, astfel incat fiecare dintre noi isi poate gasi modelul preferat. De asemenea, putem gasi atat ciorapi medicinali, colanti dar costume sexy. Preturile sunt extrem de accesibile, asa ca putem alege produse in functie de bugetul disponibil. In plus, au o gama variata de dresuri pentru fetite.

Ce mi-am luat de pe Meia.ro

Eu de obicei port dresuri pentru ca mi se par extrem de feminini. Iar o rochie arata perfect daca aleg dresurile potrivite, atat ca si calitate dar si model. Iarna port adesea rochii tip pulover, asa ca dresurile groase, negre- de obicei, sunt alegerea mea numarului 1. Asa ca, vazand super ofertele de pe site mi-am facut un stoc generos. Mi-am luat atat dresuri negre subtiri, mate si groase dar si dresuri de culoarea piciorului si cu model. Deja am purtat cateva perechi de dresuri din cele primite insa intr-un articol viitor o sa va detaliez ceea ce mi-a placut la produsele primite, de asemenea si tinute la care le-am purtat.

Eu mi-am luat nici mai mult, nici mai putin de 12 perechi de dresuri, pe care abia astept sa le port.

Trebuie sa mentionez faptul ca in aceasta perioada au lichidari de stoc, deci sunt super reduceri, de pana la 80%! Preturile incep de la 5 lei! Asa ca nu ezitati sa aruncati un ochi pe site, va asigur ca veti fi foarte multumite!

Voi ati comandat pana acum de pe Meia.ro? Purtati adesea dresuri? Sau doar la ocazii speciale?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Sa le porți sănătoasă.. Și mie îmi plac acest fel de dres… Și chiar dacă e sezon rece

  2. am descoperit reduceri destul de mari pe site, dar eu m-am uitat mai mult la ciorapi si dresuri pentru copii, pentru nepoatele mele, ca eu nu prea port. Eu mai mult in pantaloni si cu sosete din bumbac imi fac veacul. Da, stiu, nu-s prea feminina, dar nu ma mai schimb acum, la aproape 35 de ani.

  3. Eu port dresuri foarte rar chiar daca imi plac atunci cand le vad pe alte femei. Si rochii port rar asta fiind si motivul pentru care nu am nevoie de dresuri.

  4. Nu am auzit pana acum de site-ul asta, desi recunosc ca nu port prea des rochii ca sa pot folosi dressurile. Oricum, mereu ma incanta dresurile slimming 🙂

  5. WOW! Ce de articole drăguțe au pe site!!!
    Am umplut coșul pentru nepoatele mele!!!
    Am găsit și câteva produse la reducere! Merci de recomandare! :* Să porți cu drag tot ce ți-ai luat! :*

  6. Se mai intampla sa port dresuri pe sub blugi cand este foarte frig afara sau la fusta cand am vreun eveniment.
    Ti-ai luat ceva dresuri. Care mai de care mai frumoase

  7. Ce colectie generoasa de dresuri ai. Care mai de care mai dragute. Ar trebui sa intru pe site si sa investesc si eu in cateva modele noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.