Ootd- Rochie neagra, sacou rosu si dresuri cu buline Meia

In sfarsit vremea frumoasa a sosit. Acum ne putem bucura de soare frumos si vreme calduroasa si putem scoate cele mai frumoase haine din garderoba. Primavara este despre tinute in care ne simtitm bine si care sa ni se potriveasca.

Ultima comanda Fashionmia, mi-a adus 2 noi produse in garderoba,  un trench si un sacou. Trench-ul vi l-am aratat in articolul trecut asa ca astazi trebuia sa va arat si cateva poze cu sacoul rosu, care m-a cucerit instant. Imi doream un sacou scurt care sa se potriveasca atat tinutelor casual cat si celor elegante. Asa ca acesta mi s-a parut extrem de potrivit. Are un design tare frumos si se aseaza tare bine. Materialul este grosut fiind numai bun de purtat in zilele si serile racoroase. Eu mi-am ales marimea M, ghidandu-ma dupa masuratorile de pe site si imi vine perfect. M la ei este de fapt S la noi. Este intradevar o achizitie reusita, fiind una din cele mai faine comenzi de pana acum.

Am ales sa port sacoul cu rochia tricotata neagra si maneci din panza inflorata. Rochita aceasta este deosebita, pe cat de simpla e, pe atat de special arata. Manecile ii ofera un aer sofisticat si poate fi purtata chiar si la o ocazie speciala. Se potriveste foarte bine cu botinele negre si sacoul.

Fiindca timpul inca nu permite ca rochia sa fie purtata fara dresuri eu am optat pentru dresurile Meia cu buline din comanda plasata de Black Friday. Trebuie sa va mentionez ca imi place la nebunie modelul acesta de dresuri si  e potrivesc tare bine tinutelor fashion. Le-am purtat de multe ori si acestea inca arata impecabil, nu s-au rupt, nici macar ciupit. Dresurile de pe Meia sunt excelente ca si calitate si pret.

Fiiindca primavara este aici, Meia ofera reduceri de 50% in aceasta perioada, oferta de care vreau si eu sa profit fiindca am fost tare multumita de comanda trecuta, raportul pret-calitate al produselor este excelent.

Cum vi se pare tinuta mea de astazi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Nu stiu cum reusesti sa fi tot timpul asa frumos imbraca ta, pe mine parca pica sifonierul.
    Ps. Imi plac foarte mult manacile rochii, le-am observat din prima❤️

  2. rochia o stiam mai demult si cred ca am vazut-o si pe la Paula si am admirat-o indelung. Dresuri eu nu prea port, dar trebuie sa recunosc ca au oferta bogata si buna cei de la meia.ro. Eu abia astept sa inverzeasca acei copaci din cadrul tau, sa faci poze si mai colorate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.