ImportDirect- magazin online de cosmetice si detergenti la preturi mici

Nu e o noutate sa aleg sa cumpar online de cele mai multe ori. Desi, sa fiu sincera, nu mai stiu cand am fost ultima oara intr-un magazin sa cumpar ceva anume. Aici ma refer strict la haine. A devenit destul de obositor sa merg intr- o multime de magazine, sa ma schimb, sa ma uit ore in sir dupa ceva care sa imi placa si sa stau la cozi destul de lungi pentru a plati. Daca hainele si cosmeticele sunt de mult timp cumparate prin comenzi online, iata ca de curand am inceput sa cumpar chiar si produse pentru ingrijirea casei sau detergenti. Am descoperit magazinul online ImportDirect si acum e super simplu, rapid si avatajos sa imi iau tot ce am nevoie in casa.

importdirect

ImportDirect- importator cosmetice si detergenti

ImportDirect a fost infiintat in 2010 si de atunci este intr-o continua crestere. Acestia au depozitul si showroom-ul in municipiul Ghorgheni si de acolo fac distributia produselor pe intreg teritoriul tarii noastre. Prin intermediul magazinului online atat micii sau marii interprinzatori cat si noi, oamenii obisnuiti, putem comanda produsele pe care le folosim in mod obisnuit, sau noutatile lansate pe piata, insa la un pret mai mic decat in magazinele fizice pe care le frecventam. Comanda minima pe site este de doar 200 lei, valoare cu care ne putem achizitiona o multitudine de cosmetice sau detergenti de care avem nevoie. Transportul este gratuit atunci cand valoare comenzii depaseste 3000 lei.

De ce sa cumparam de pe ImportDirect?

  • Preturi avantajoase. Preturile lor sunt mult mai mici fata de magazinele obisnuite datorita faptului ca acestia lucreaza direct cu producatorii.
  • Gama larga de produse. Ne putem bucura de o multime de produse de la diverse branduri, mai cunoscute sau mai putin cunoscute, in functie de preferintele pe care le avem.
  • Comanda minima este avantajoasa si pentru noi, asta in cazul in care nu vrem sa cheltuim mai mult de 200 lei intr-o singura comanda.
  • Produsele ajung direct acasa prin curier. Acest lucru ne scuteste de drum pierdut prin magazine si statul al cozi interminabile.
  • Au oferte zilnic astfel incat ne putem bucura de cele mai mici preturi.

Ce mi-am achizitionat de pe ImportDirect

Cosmetice imi cunpar constant din magazinele online. Dar sa va zic drept, nicaieri nu am vazut peturi atat de mici la produsele pe care le cumpar de obicei. Sau, uneori mi-am dorit sa incerc diverse produse de la branduri renumite insa preturile mi s-au parut cam piperate pentru bugetul disponibil. Asa ca acum ma pot bucura de produse pe care le am de ceva timp pe wishlist dar la un pret mai mic. Din categoria detergenti sau produse casnice recunosc ca nu cumpar online. Cel putin pana in acest moment, nu mi s-a parut rentabil sa achizitionez astfel de produse, tinand cont ca de obicei magazinele online au adaosuri destul de mari la produse. In acest fel ajungeam sa dau mult mai mult pe produsele de curatenie decat dadeam in magazinele fizice, asa ca m-am dat batuta.

Totusi, cu ajutorul ImportDirect am reusit sa fac niste achizitii surprinzator de bune, atat in materie de cosmetice cat si detergenti sau produse de curatenie. Sa vedem ce mi-am achizitionat:

Cosmetice

Mi-am dorit tare mult sa incerc ceva de Bernangen fiind un brand foarte renumit si apreciat. Asa ca prima data am pus pe lista de cumparaturi un gel de dus pe care deja il folosesc cu mareee placere. Pe langa faptul ca e foarte eficient, aici pe site l-am la un pret foarte accesibil. Din categoria pentru copii i-am luat celui mic un sampon si gel de dus de la Chicco. Samponul Head&Shoulders este preferatul sotului asa ca am ales si pentru el ceva. Doua oje in culori de vara de la Astor si niste betisoare igienice si-au facut loc in cosul de cumparaturi.

importdirect

Produse pentru bucatarie

Aici mi-am luat produsele nelipsite din bucatarie. Am ales 2 bcatiu  Fairy-detergentul favorit de vase, in doua arome. O rola de hartie si hartie de copt. Acestea erau produsele care mi se terminasera asa ca am profitat de preturile bune si mi-am facut stocul.

importdirect bucatarie

Detergenti

Aici mi-am luat detergent capsule Savex si Ariel dar si o punga de detregent Savex granule. Detergent caspule Savex nu am incercat pana acum asa ca am zis ca e momentul sa incerc ceva nou. Si era sa uit, mi-am luat si un inalbitor Ace, pe care il folosesc frecvent.

importdirect detergenti

Jucarie

Si fiindca nu se putea sa nu pun ceva si pentru pitic am ales o masinuta de care e tare incantat.

Nu mai stiu exact sa va zic preturile fixe pentru fiecare produs in parte, acestea se pot verifica pe site in functie de ce va intereseaza in mod special. Cert e ca aceasta comanda a costat in jur de 120-130 lei, foarte putin comparativ pe cat as fi data daca mi le-as fi achizitionat din magazine.

Asadar recomand cu incredere ImportDirect. Gama diversificata de produse si preturi mai mici!

Voi stiati de ImportDirect? Ati cumparat pana acum de pe site?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Vai dar chiar ca e un site cu preturi foarte bune!Ptr mine putin e cam in dezavantaj ca trebuie sa imi iau de 200 lei,dar poate totusia voi razgandi si imi voi comanda si eu!!!Da,stiam de acest site,am aflat de el in urma cu ceva timp,dar sincer uitasem de el,dar iti multumesc ca mi.ai re.amintit de el!

  2. Waw chiar ca se merita!!!Au super preturi doar ca mi se pare putin dezavantajos ptr mine ca trebuie sa cumpar de 200lei,dar si asa se merita!Poate intr.o zi imi voi comanda produse!Am sa intru mai des la ei pe site si voi vedea ce sa.mi cumpar!

  3. Da, stiam de site de la o alta bloggerita dar nu am cumparat inca nimic de la ei. Ce ma retine e costul transportului fiindca altfel preturile sunt foarte, foarte bune comparativ cu cele din magazine. Dar o sa dau o comanda minima ca sa-mi fac stocul de vopsea de par pentru un an de zile.

  4. Nu stiam de acest site!! De obicei nu cumpar online, prefer sa ma duc fizic in magazin! Vad ca acest site are preturi bune dar ma gandesc ca e un minus in costul minim de plasare al unei comenzi.

  5. Am tot auzit despre acest site si ma cam manca mana sa dau o comanda, dar am mai asteptat sa mai termin ce mai am si sa dau dupa. Am vazut multe produse la preturi foarte bune si chiar cred ca se merita o comanda.

  6. Nu am cumpărat dar știam de ei de câteva luni.M-am uitat la câteva produse, am vazut ca sunt ieftine,dar parcă nu am îndrăznit fără o recomandare

  7. Eu nu știam de Import direct dar pare tare accesibil ca și prețuri.
    Mai rămâne să vedem cum stăm cu transportul și apoi luăm o hotărâre.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.