Kraft and activities- cutie cu activitati pentru copii de la Joy-kids Box

Cu trecerea timpului am observat ca piticul meu Stefan este din ce in ce mai atras de activitati scolare si mereu isi cauta de lucru. De aceea intotdeauna trebuie sa caut diverse activitati care sa il atraga si sa il tina ocupat. Primul meu instinct m-a ghidat catre Joy-kids Box, un nou concept despre care eu deja v-am mai vorbit intr-un articol trecut.

joy-kids box

Joy-kids Box

Acestea sunt cutii cu tematici menite sa starneasca interesul copiilor. Cutiile contin tot ceea ce este nevoie pentru aproximativ o luna de activitati creative si distractive pentru copii ( stickere, carticele educative dar si toate materialele pentru a duce la bun sfarsit o varietate de proiecte creative ).

Pentru a intra in posesia unei astfel de cutii, in functie de dorinte este necesar sa accesati Joy kids subscription box si sa alegeti cutia care credeti ca va fi potrivita pentru copilul vostru.

KRAFT AND ACTIVITIES – BOX ”BIG”

Eu am ales varianta mare pentru Stefan. Am ales aceasta varianta fiindca mi se pare mult mai avantajoasa. In acest fel dispun de o luna intreaga de activitati pentru cel mic si nu mai sunt nevoita sa caut fel de fel de joculete care sa ii atraga atentia. Cutia este una foarte generoasa si contine o multime de proiecte creative care ne ajuta sa ne si distram si sa invatat lucuri noi in acelasi timp. Cutiile sunt potrivite pentru copii incepand cu varsta de 3 si pana la 6 ani. Stefan inca nu are 3 anisori asa ca eu lucrez impreuna cu el pentru a-l ghida si a-i explica ceea ce facem.

Desi ma asteptam sa ii placa nu credeam ca va fi atat de incantat! E atent la ceea ce facem si fiecare proiect e o noutate pentru e, si de ce sa nu recunosc si pentru mine. Fiindca in acest fel si eu invat lucuri ce tin de creatie si e minunat! Imi place mult faptul ca fiecare proiect vine insotit de instructiuni legate de materialele necesare realizarii sale.

joy kids box

joy kids box

Sunt super incantata de acest nou concept si cu siguranta o astfel de cutie e un cadou inedit pentru un copil. Asa ca daca inca nu ati achizitionat un astfel de BOX va recomand sa incercati, copilul vostru va fi mega incantat!

Trebuie sa stiti faptul ca toate comenzile unei astfel de cutii sunt preluate pana in data de 28 a lunii iar in perioada 1-7 a lunii urmatoare comanda va fi livrata direct acasa si sunteti gata de joaca!

Voi stiati de Joy-kids box? Ati achizitiona o astfel de cutie pentru copilul vostru?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Am mai citit despre cutiile lor cu activități și le consider foarte interesante

  2. Foarte interesante aceste activitati pentru copii. Cutiuta e tare fain, sigur se bucura orice copil de ea.

  3. Par foarte interesante. Fetitei mele cred ca i-ar placea si chiar i-ar starni interesul

  4. Nu am auzit de aceasta cutie cu activitati. Cred ca e destul de interesanta pentru cei mici! 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.