Cum sa iti planifici nunta pentru a avea o petrecere de neuitat

Nunta este un eveniment unic in viata unui cuplu. E un eveniment cu ajutorul caruia marcam iubirea si inceperea unei noi povesti. De aceea trebuie sa fie o zi perfecta, de neuitat! E important sa stii cum sa iti planifici nunta din timp, pentru a pune totul la punct. Sunt atat de multe lucru pe care trebuie sa le organizezi, astfel incat sa nu iti scape vreun detaliu important.

cum sa iti planifici nunta

Cum sa iti planifici nunta pentru a avea o petrecere de neuitat

Alegeti nasii

Nasii sunt parintii spirituali ai cuplului. Trebuie sa ii alegeti nasi pe cei pe care ii simtiti aproape de sufletul vostru si persoanele care va vor fi aproape neconditionat si cu care sa va simtiti bine.

Stabiliti data nuntii

De obicei acum se fixeaza data nuntii cu cel putin un an inainte. In acest fel veti avea timp suficient sa puneti la punct toate detaliile pentru nunta mult visata.

Stabiliti bugetul

E important inca de la inceput sa stabiliti impreuna cu partenerul ce buget aveti disponibil pentru acest eveniment. Sunt atat de multe lucruri de care trebuie sa va ocupati asa ca e bine sa stiti bugetul de care dispuneti pentru a nu avea surprize neplacute. Sa nu uitati ca rochia de mireasa, costumul de mire, verighetele sunt lucrurile extrem de importante pentru a va simti perfect in ziua nuntii voastre si trebuie sa le alocati un buget potrivit.

Alegeti localul

Din fericire exista locatii atat de frumoase in care veti putea realiza fericitul eveniment. Alegeti localul mult visat, care se potriveste dorintelor voastre si vedeti daca e dispnibil pentru data pe care ati fixat-o. De asemenea, inainte se achita un avans. In acest fel veti fi siguri ca localul este disponibil pentru nunta voastra.

Alegeti biserica

Cununisa religioasa este cel mai frumos moment al intregului eveniment. Alegeti din timp biserca in care doriti sa fiti cununati.

Alegeti un fotograf pentru nunta

Fotograful, cameramanul sunt acele persoane ce nu trebuie sa lipseasca de la nunta voastra. Atatea trairi, emotii, sentimente trebuie sa fie imortalizate in fotografii realizate de un fotograf profesionist nunta Bucuresti. Un fotograf profesionist va sti sa surprinda povestea voastra in fotografii ce va vor fi marturie de-a lungul anilor. Puteti alege pe jadoris.com daca vreti pe cineva care iubeste fotografia si va imortaliza cele mai frumoase momente al cuplului.

Alegeti muzica

Muzica este un aspect extrem de important pentru a avea o nunta reusita. Alegeti trupa, formatia sau dj-ul care va place si fiti siguri ca invitatii se vor distra alaturi de voi in ziua cea mare. E bine sa alegeti din timp muzica pentru a fi siguri ca va fi disponibila pe data stabilita a nuntii.

Cam acestea ar fi cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le indepliniti inainte de momentul cel mare. Pregatirile incep cu aproximativ un an inainte. Cu cat trece timpul, va trebui sa va ocupati de alegerea rochiei de mireasa si accesoriile necesare, costumul mirelui, verighetele, invitatiile, marturiile. Toate acestea le veti alege cu ajutorul parintilor spirituali, nasii si sigur veti avea cea mai frumoasa zi de nunta!

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Avem deja cinci ani de la casatorie si pot spune ca fotograful este cel mai important om in acea zi, pentru ca nu ramane nimic decat fotografiile.

  2. Am trecut de febra pregătirilor,anul acesta sarbatorim 5 ani de casnicie,dar nu am uitat.Si da,cu un an înainte am planificat totul.Avem noroc ca nașii ne sunt prieteni buni și ne-au îndrumat în toate

  3. bine ca nu am avut nevoie sa imi organizez o astfel de nunta si ne-am rezumat la ceva foarte restrans. Nu ca nu mi-ar fi placut, dar cred ca era si mar emotiv de stres. Nu e deloc usor sa iti organizezi nunta. Trebuie sa fii atent la atatea detalii si mereu stai cu teama sa nu fi uitat sau gresit ceva.

  4. Eu am avut o nunta mica, in familie, dar tare mi-ar fi placut sa am posibilitatea sa angajez un fotograf care sa imi umple inima si sufletul cu amintiri frumoase. Din pacate pe atunci luai cine era la rand pe treptele primariei. Ma bucur ca astazi sunt atat de multe ersoane care fac fotografii profi la evenimente.

  5. Este atât de important ca fotograful să-și facă treaba într-un astfel de moment!
    Eu nu mai am nevoie, dar pot spune prietenilor care au în plan să se căsătorească!

  6. Mi se pare normal, organic si sanatos ceea ce ne am comunicat azi. Sunt niste aspecte pe care neaparat ar trebui sa le luam in calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.