Vrei sa-ti deschizi un site? Iata informatii care iti pot fi de ajutor

Traim in era digitala, asta nu mai e demult o noutate. Acum, chiar si cumparaturile pentru casa sunt facute online, din fata calculatorului. Sunt existente atatea site-uri de pe care facem cumparaturi sau citim informatii de care avem nevoie. Dar oare stim noi ce implica un astfel de site? Asa ca daca esti curios sau vrei sa-ti deschizi un site nou, astazi vei afla detalii importante.

Vrei sa-ti deschizi un site? Iata informatii care iti pot fi de ajutor

Ei bine, odata deschis site-ul apar si alte aspecte de care trebuie sa tii cont, unul dintre acesta fiind administrarea site-ului respectiv. Administrarea unui site nu implica doar actualizarile tehnice pe care trebuie sa le faci periodic  ci si alte aspecte ce vor contribui al succesul site-ului tau. Cu atat mai mult cu cat, site-ul respectiv este o afacere, de aceea trebuie sa capete o reputatie buna in online.

vrei sa-ti deschizi un site

Optimizarea pentru motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare este un aspect extrem de important de care trebuie sa tii cont atunci cand iti deschizi un site. E important sa ai grija inca de la inceput de acest aspect. E indicat sa apelezi la servicii dezvoltare web si web design astfel incat profesionistii se vor ocupa de: includerea cuvintelor cheie in componentele site-ului, asigura o viteza de incarcare rapida, identificarea paginilor cu erori, asigurarea functionarii optime pe dispozitivele mobile dar si multe alte activitati ce trebuiesc facute lunar.

Mentinerea securitatii site-ului

Securitatea este un aspect foarte important al administrarii site-ului. Problemele de securitate vor face ca site-ul sa fie vulnerabil in fata hackerilor si a atacurilor ce au loc frecvent pe internet.

Servere functionale

Firma de hosting se va ocupa de acest aspect insa este bine sa verifici si tu constant daca sunt probleme sau nu. E indicat ca serverele sa functioneze pe tehnologii de ultima ora ce sunt actualizate constant.

Promovare online

Daca ai pus la punct aspectele tehnice acum trebuie sa iti faci site-ul vizibil si sa aduci cat mai mult trafic pe el. Poti alege sa lucrezi cu firme specializate in marketing online sau poti sa scrii chiar tu articole pe blog, sa administrezi pagina de facebook sau instagram, sa publici articole pe alte site-uri, sau sa faci campanii Google AdWords.

Pentru a avea un site bine recunoscut in online este bine sa te preocupi indeaproape de aceste aspecte si nu ai cum sa dai gres.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. un site neoptimizat, chiar si un blog, este o munca facuta degeaba. Daca motoarele de cautare nu te situeaza cat mai sus in cautari, cum sa ajunga oamenii pe site si sa te citeasca sau sa cumpere de la tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.