De ce sa folosim masti faciale si ce efecte au acestea asupra tenului nostru

Este de la sine inteles ca inainte de a achizitiona produse de beauty extrem de scumpe, este necesar sa acordam o importanta majora ingrijirii tenului. Niciun fond de ten, oricat ar fi el de scump nu se va aseza bine daca tenul nu beneficiaza zilnic de o ingrijire potrivita. Dincolo de demachierea zilnica si aplicarea cremei de zi si de noapte, folosirea unei masti faciale poate face minuni.

masti faciale

De ce sa folosim masti faciale si ce efecte au acestea asupra tenului nostru

Mastile de fata sunt deseori evitate si ignorate de catre femei. Fie lipsa timpului sau pur si simplu comoditatea, fac ca acest pas sa fie scos din rutina.

Mastile faciale pot fi folosite de orice femeie, indiferent de tipul de ten pe care il au: uscat, mixt, sensibil sau gras fiindca sunt masti dedicate exclusiv fiecarui ten. Masca de fata are rolul de a corecta problemele tenului.

Efectele de care ne putem bucura aplicand o masca de fata sunt evidente si vizibile. Acestea curata in profunzime porii, hidrateaza tenul dar si indeparteaza excesul de sebum. In plus toata mizeria, praful si punctele negre sunt extrase cu ajutorul mastii de fata apoi indepartate de pe ten. Mastile de fata pot fi folosite de la 1 singura data pe saptamana pana la 3 ori. Vom decide acest aspect in functie de necesitatile tenului.

Ce masti de fata trebuie sa folosim?

Asa cum am spus mai sus, vom alege masca potrivita tenului nostru. Mastile de fata se gasesc sub forma textila, peel off sau clasice sub forma de pulbere, gel.

Daca dorim hidratare in profunzime masca hidratanta compacta Korika SciBeauty este alegerea cea mai potrivita. Aceasta printre ingrediente contine acidul hialuronic ce are rolul de a hidrata in profunzime dar si ofera fermitate. Aceasta masca va proteja celulele pielii, fortifica bariera naturala a pielii iar piele ramana fina si matasoasa. Un adevarat rasfat pentru tenul nostru!

masca hidratanta

Fiindca tenul are nevoie de exfoliere macar o data pe saptamana, indiferent de tipul de ten pe care il avem, este necesar sa alegem o masca exfolianta. Masca exfolianta Garnier Pure Active ne va ajuta sa inlaturam celulele moarte ale pielii, va curata impuritatile din pori, inlatura punctele negre si curata tenul in profunzime.

masca exfolianta

Asadar, pentru a ne putea bucura de un ten frumos, curat si sanatos, nu trebuie sa sarim acest pas. Aplicarea unei masti de fata potrivite nevoilor va face ca tenul sa arate impecabil de fiecare data. Asa ca achizitionati mastile potrivite pentru voi in orice perioada. Cu atat mai mult acum, cand pe Notino sunt reduceri de pana la 75% la mastile faciale.

Voi cat de des folositi masti de fata? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Și mie îmi plac măștile și le folosesc o data sau de doua ori pe săptămână în funcție de timp.

  2. Recunosc ca le folosesc destul de rar,folosesc însă un scrub de două ori pe săptămână, mă demachiez atât dimineața cat si seara și aplic o crema hidratanta.Promit sa folosesc si măști mai des

  3. Vai aveti dreptate!!Noi nu prea punem accent pe folosirea mastilor pentru fata!!Ne punem crema de zi si poate doar atat!Trebuie sa imi cumpar si eu ca sa folosesc macar o data pe saptamana!

  4. Măștile sunt produse de nelipsit din ritualul de întreținere. Îmi plac și le folosesc, iar tenul meu este mulțumit. Pe acestea nu le-am încercat încă, dar nu este timpul trecut.

  5. Îmi place să mă răsfăț din când în când cu măști faciale. Sunt utile și te și ajută să te relaxezi.

  6. Am vazut si eu multe masti interesante Korika pe site-ul Notino. Am cateva pe wishlist si imediat ce mi se termina stocul de masti, as vrea sa incerc ceva nou. Rasfatul tenului este necesar daca vrem sa il avem mereu proaspat si ingrijit. 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.