Sezonul rece isi face simtita aparitia! Cum se prezinta sistemul tau de incalzire?

Mercurul din termometre in viitorul apropiat va atinge punctul de granita si anume 0⁰C. Stii prea bine ca pentru a nu simti aceasta diferenta de temperatura, centrala ta trebuie sa fie capabila sa dea randament maxim.

Inainte de a o pune in functiune fa-i o revizie tehnica. Daca rezultatul reviziei nu este prea satisfacator, nu mai sta pe ganduri, inlocuieste sistemul de incalzire. Costurile reparatiilor sunt de multe ori mai mari decat pretul achizitiei asa ca mai bine zici PAS. Vin cu o recomandare in acest sens si anume magazinul Bricolaj Market. In cele ce urmeaza vei intelege de ce.

sisteme de incalzire

Performanta sau aspectul? Care dicteaza achizitia?

Aici parerile sunt impartite – unele persoane mizeaza pe calitate, iar altele doar pe aspect. Acum depinde de tine ce alegi – performanta sau aspectul? De fapt, nici nu trebuie sa iei aceasta decizie pentru ca Bricolaj Market are in stoc doar sisteme de incalzire ce inglobeaza aceste doua criterii.

Daca accesezi magazinul, mai exact sectiunea centrale şi cazane, vei ramane surprins de multitudinea tipurilor de sisteme de incalzire disponibile. In functie de suprafata care trebuie incalzita, dar si de stilul ce troneaza in incaperi, alege-l pe cel ce se pliaza perfect pe cerintele si exigentele tale.

Vizitand gama de produse de pe site, regasim termosemineele pe peleti. Pe acestea le poti lua si ca o recomandare pentru ca sunt extrem de eficiente, simple, dar elegante in ceea ce priveste aspectul si nu ocupa mult spatiu.

Termosemineul pe peleti Biodom Double Fan H25 dotat cu tehnologia BioLogic– tu detii controlul deplin

Daca esti la munca si vrei ca locuinta ta sa fie la o temperatura optima pe cand te intorci, acest termosemineu iti da posibilitatea sa alegi momentul in care isi incepe activitatea dupa bunul plac. Mai pe scurt, folosind panoul, poti seta temperatura si poti intocmi programe de functionare saptamanala.

Totodata, daca nu vrei sa te deplasezi pana la termosemineu, poti folosi la fel de simplu si un termostat intelligent de la Honeywell Lyric T6R cu control prin internet. Operarea va fi mult mai confortabila si mai rapida chiar daca nu esti acasa.

Cum functioneaza si ce il recomanda? Ei bine, trebuie sa stii ca acest termosemineu pe peleti functioneaza exact ca o centrala termica – se poate chiar racorda la calorifere. Lucrul de care nu trebuie sa uiti este alimentarea periodica cu peleti – dispune de un rezervor in acest sens.

Atentie! Nu folosi orice fel de peleti, ci doar pe cei de calitate inalta cu diametrul de 6mm.

Temosemineul pe peleti vine la pachet cu cateva sarcini periodice – aspirarea reziduurilor din vasul de ardere si din camera de combustie, curatarea garniturilor din vasul de ardere, aspirarea cenusii din cenusar.

Printre pachetul de beneficii se numara si faptul ca nu are nevoie de o camera separata in care sa fie amplasat. Il poti pune oriunde in locuinta, atat timp cat scoti cosul pentru evacuarea gazelor arse in exteriorul locuintei. Racordul cosului este de 80 mm, deci eficienta este incontestabila.

Te las pe tine sa descoperi si celelalte avantaje cu care vine la pachet acest termosemineu pe peleti accesand bricolajmarket.ro. Alege doar sistemele ce prezinta certificarea calitatii si bucura-te de eficienta lor, dar si de design-ul compact si placut.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.