Gama Colagenera de la Green Sugar incurajeaza frumusete naturala

Sunt de parere ca frumusetea vine din interior. Asa sunt de parere si cei de la Green Sugar, motiv pentru acre au creat o noua gama de produse, pe numele sau Colagenera. Produsele Green Sugar nu sunt o noutate pentru mine si sunt intotdeauna o alternativa sanatoasa a dulciurilor din comert. Dar, noua gama Colagenera mi se pare o noutate, intrucat aceasta are la baza colagen marin organic.

Gama de produse Colagenera de la Green Sugar

Laboratoarele Remedia au creat gama Colagenera, bazate pe colagen marin organic, ce contine sortimente noi de ceaiuri si smoothie-uri imbogatite cu Green Sugar. TOATE PRODUSELE COLAGENERA AU LA BAZA INGREDIENTE NATURALE: pudre de fructe si de plante, colagen organic si Green Sugar si pot fi consumate inclusiv in dietete Keto si low carb.

colagenera

Colagenul marin din compozitia noilor produse Green Sugar are o multime de beneficii pentru organismul nostru. Printre acestea se enumara:

  • proprietati anti-rid;
  • eficient in reducerea celulitei;
  • ajuta la pierderea kilogramelor in plus;
  • fortifica oasele si articulatiile;
  • protejeaza vederea;
  • reda ferimitatea si elasticitatea pielii.

Afland toate acesta cred ca e important de stiut ca frumustea tenului si a pielii noastre incepe cu interiorul, cu ceea ce consumam in mod obisnuit si nu numai ceea ce folosim pentru a o ingriji. De aceea, gama Colagenera de la Green mi se pare a fi potrivita de femeile de pretutindeni fiindca aduce beneficii vizibile in timp.

Am avut sansa sa incerc 2 sortimente de smoothie-uri si o sa va recunosc ca nu ma asteptam sa fie atat de bune! Pot fi facute cu apa calda sau rece, dupa preferinta. Sunt ideale pentru a incepe ziua intr-un mod placut si a-ti oferi energie, alaturi de micul dejun. Sunt suficient de dulci pentru gustul meu insa la alegere se poate adauga pliculete de zahar Green Sugar. Dar si mai bine, pliculetele pot fi adaugate in smoothie-urile de fructe pe care obisnuim sa le consumam de obicei. Sunt yummy, in aceasta combinatie!

smoothie colagenera

Ceaiurile sunt de asemenea extrem de delicioase! Au gust placut si pe langa aceasta au o multime de beneficii asupra organismului. In aceasta perioada aleg sa le consum cu apa rece cu gheata dar merg de minune si cu apa calda in perioadele reci. Se prepara rapid si in doar cateva minute poti savura un ceai delicios.

ceai colagenera

Daca inca nu ati incercat produsele Green Sugar va recomand sa o faceti. Ceaiurile si smoothie-urile sunt aboslut delicioase!

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.